Accident cu o ambulanță navală pe Dunăre

Patru persoane, printre care un copil, aflate într-o şalupă a unui serviciu privat de ambulanţă din judeţul Tulcea, au fost implicate într-un accident produs, miercuri, pe braţul Chilia al Dunării, graniţa româno-ucraineană, în apropiere de Tatanir.

Reprezentantul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), Radu Sicinschi, a declarat că minorul şi mama acestuia veneau de la Chilia Veche la Tulcea pentru un control medical, în condiţiile în care copilul prezenta afte bucale şi o stare febrilă, atunci când s-a petrecut accidentul în urma căruia şalupa a intrat în mal.

„Conducătorul şalupei şi asistenta medicală au politraumatisme. Copilul şi mama sunt fără probleme. La faţa locului, se deplasează trei mijloace de intervenţie, o şalupă a SAJ, un elicopter din Galaţi şi altul din Constanţa. În funcţie de ce vor constata colegii după evaluarea pacienţilor, se va decide unde vor fi transportaţi pacienţii”, a precizat medicul Radu Sicinschi.

În sprijinul victimelor, intervine şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta cu o ambarcaţiune.

Căpitănia Portului Tulcea a început ancheta pentru a stabili circumstanţele producerii evenimentului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Nu i-au tzinut franele, nu avea ITP-ul la zi. Nici caucioace de vara……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.