(VIDEO)Accident grav în Bihor

Două TIR-uri au fost implicate joi dimineaţă într-un accident pe DN 76 Oradea – Deva, în zona localităţii Ceica, judeţul Bihor, unul dintre autocamioane luând foc.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este oprită temporar pe DN 76 Oradea – Deva, în zona localităţii Ceica, judeţul Bihor, după ce două autocamioane au intrat în coliziune, iar unul dintre acestea a luat foc.

Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Traficul va fi deviat din zona localităţii Copăceni până în zona localităţii Hidişelul de Sus, judeţul Bihor, pe DJ 795 şi pe DJ 768, pentru a permite intervenţia la faţa locului.

Se estimează reluarea traficului rutier după ora 08,00, anunţă sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Mi-aduc aminte de un TIRist,cu multi ani in urma,care mergea de-i sareau rotile,pe la 2 dimineata,de la Arad spre Deva.Eram in spatele lui,cu masina personala,la distanta de vreo 4-5 masini.La un moment dat,pe la Savarsin,intr-un viraj la dreapta,s-a trezit cu unul ca si el,tot TIRist.Foarte putin a lipsit sa-si agate vagoanele unul celuilalt,din cauza balansului.A tras o frana,de am mai mers inca vreo 5 km si mirosul de la anvelopele lui nici ca mai iesea din masina mea.Avea 100.Apoi,s-a speriat si a lasat-o la 70.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.