Accident groaznic: Două femei spulberate pe marginea drumului

Accident microbuz școlar

Două femei, cu vârste de 73, respectiv 77 de ani, au fost accidentate mortal, luni seara, fiind acroşate de un autoturism în timp ce se deplasau pe jos, pe drumul naţional DN 79, în localitatea Gepiu.

„Luni, 29 ianuarie a.c., la ora 18,46, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe DN 79, în localitatea Gepiu, judeţul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în cadrul căruia un autoturism ar fi acroşat doi pietoni”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Fărcuţa.

În urma accidentului rutier, cele două femei au suferit leziuni, iar personalul medical sosit la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare pentru amândouă.

„Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul celor doi pietoni, respectiv două femei, de 73 şi 77 de ani, ambele din localitatea Gepiu judeţul Bihor”, a precizat reprezentantul Poliţiei Bihor.

Traficul rutier a fost blocat în zonă şi deviat pe o rută ocolitoare, Inand – Cefa – Roit – Livada de Bihor – Nojorid, iar din direcţia Oradea – Salonta pe ruta – Leş – Tinca – Tulca – Salonta.

Poliţiştii rutieri urmează să efectueze cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

 1. “Rominiia lucrului biine facut” trebuia sa acceseze fonduri europene prin PNRR pentru a le face babelor dornice de plimbare la ceas de seară, trotuare de-a lungul și de-a latul drumurilor naționale. Eventual luminate, ca-n Dubai

 2. TOCMAI SCRIAM DESPRE RAU! SOFTuu’ se si dadu STRAAAAMT … 😊
  Este foarte POSIBIL sa se mai fi intamplat in Urma cu Zeci sau Sute de Milenii DISTRUGEREA a cel putin a UNEI Civilizatii Terriene care NU a ELIMINAT la Timp RAUuu’ din OM!
  NU sa NE ocupam de TOOOOT Feluu’, Toarashi de Aiureli, NeBunii, Cretinisme POLITICE, ECONOMICE, SOCIALE, Ecologice, etc.
  CeaMaiMareParte a lor fiind Niste MitStocks CINICE ale UNOR Indivizi PUTERNICI in FAPT, dar Deficitrari in Minti, care se cred SI DESTEPTI, fara A FI!
  Pentru ca, daca NU se va face – ACUM, cand INCA se mai poate,
  ELIMINAREA TOTALA, Ideologic-Stiintifica si FIZICA a RAului din OM,
  IAR se va distruge SI ACEASTA Civilizatie.

 3. un autoturism ar fi acroşat doi pietoni”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor

  -deja e clar ca shoferu trebuie menajat,protejat:
  mare mahăr,mare motherfucker.

 4. Cum multe sosele ce traverseaza satele au fost latite spatiul luat de pe margine de la trotuarele micsorate. Pietonii nu prea mai pe unde sa mearga decat pe efectiv pe drum. La educatia rutiera inexista si cum se circula localitate multi cu viteza, accidentele nu dispar.

  La 18.46 e noapte, de la priveghi nici veste reflectoeizante ca sigur nu purtau cele doua victime, soferul poate pretinde ca nu le-a observat decat prea tarziu.
  Si statul nu manifesta interes sa reduca numar de victime record in UE

 5. SOFTuuț este STRAAAAAMT … Ș)
  SI la Minte.
  SI la Caracter,
  Pen’ca IAR imi TAIE Parti ESENTIALE din „Narativuu” …
  SAU se poate ca sa fi fost DROGAT … 🙂

 6. RAUTATE INNASCUTA SI PROSTIE DIN LENE DE A SE „ADUNA” INTRU ORDINE, RANDUIALA
  INFINIT a fost, este si va fi MULTA Veme Numarul IMBECILILOR care NU se pot „aduna” la Volan …
  Am studiat cu multa Curiozitatea CUM se intalmpa cu UNII ca sunt dezordonati, netenti, zapaciti …
  CAUZA este un Fel de SADISM Tembel, adica mititel, tacut, IN SINE, dar „dulce’ pentru CeiCareSeComplac intru …:)
  Individuu’ NU se simte BINE in Ordine, Disciplina autoImPusa,
  NU ca o Obligatie enervant_plictisitoare ci, ca un Fel de Grija si Respect nativ fata de VIATA in general, in speta a LUI si a ALTORA …

  DACA as fi fost vreodata un Individ de DECIZIE (Norocul MUUUULTORA ca NU am fost si NU mai am Vreme …:😊 😊 😊 sa mai devin vreodata … 😊,
  mi-as fi selectat „STAFFuu’ ”, You! astFEL, cu „Proba ZIARULUI”:
  I-as fi dat un Ziar, cerandu-i parshiv-perfid sa il citeasca TOT si apoi sa imi faca un Rezumat SI sa imi comenteze un anume Articol …
  Concentrat pe cele Doua TEME (Momeala, v-ati prins … 😊, CATINDATuu’ ar dat indarat ZIARuu’ IN MANA …
  A. Impaturit cu grija ASHACUM i l-am DAT IO!
  B. Indoit neglijent si pus pe Birou … 😊
  II alegeam pe Aia cu A. … 😊
  Insemna ca Ala ARE in Adaaaancuu’ Comportamentului NECESITATEA Puternica a Ordinii, Randueilii.
  DACA un OareCARE LE are, inseamna ca ESTE un Tip PERFECTIBIL si format de mine ma voi putea BAZA pe el …

  In CAZuu’ CONCRET al Zapacitilor care fac CRIME cu Automobilul, NUMAI si NUMAI Executia SI din URMA, a TUTUROPR Criminalilor cu Masina, din Ultimii 34 de Ani, fie SI prin ReJudecare, IN Conditii CLARE de Corectitudine a intregului Lantz de Ancheta si pana la Sentinta FINALA.
  Iar, INTREGUL Aparat de Ancheta sa fie devenit CONSTIENT tocmai prin ImPLACABILITATEA Pedepsei POTRIVITE Crimei_cu_Justitia …
  Restul „MASURILOR” de Micsorare a Numarului IMENS de Accidente-CRIME cu Autos sunt Alte CRIME Potentiale, DIFUZE si deci, Nepedepsite IN VECII VECILOR!

 7. ACTIUNE CONCERTATA A STATELOR LUMII INTRU ELIMINAREA RAULUI DIN OM
  De FAPT, aceste Idei DURE ar trebui aplicate SIMULTAN in Toate Tarile LUMII si NU NUMAI la Accidente-CRIME Auto:
  LA TOATE Infractunile GRAVE contra:
  A.VIETII Omului
  B. Demnitatii OMului
  C. STATULUI (Tradare, Ruperea Statului, FURT Masiv, Sabotarea GRAVA, etc. se pot intui lejer mai departe …
  DACA Lumea, RAU, PROST, CINIC-Narod Condusa, in RasPar, cu TOT si TOATE care spurca Omul, NU se convinge ca CeaMaiImportanta Tema a Danshii, Lumii este ACUM:
  ELIMINAREA RAULUI DIN OM prin
  Studiere, Cercetare SERIOASA, de Amploare, Copios inzestrata FINANCIER, Sustinuta in Ani, IN TOATE Tarile LUMII – RAUuu’ din OM, PENRU CA Dreacuu’ adica are MultiplE Ipostaze … 😊
  ELIMINAREA IMPLACABILA BINE INTEMEIATA STIINTIFIC, JURIDIC
  pana la Terminarea BAZEI Biologice a Oamenilor lu’ Dreacuu’ si la VEDEREA Popoarelor – control public total si obiectiv irefutabil – a indivizilor tarati iremediabil, fie din ADN originar stricat, fie prin evolutie intru Rau ne-pepepsita la vreme.
  ASTA este Principala SARCINA a UMANitatii!Pentru ca DEJA Mijloacele STIINTIFICE Uluitoare si in CONTINUA Evolutie
  NU vo mai putea fi CONTROLSATE si NE vor distruge, DACA incap in Continuare IN Labele Animalice ale Inivizilor TARATI Primar din AND sau Secundar prin CoRuperea MORALA obtinuta si amplificata in Exercitiul – NePedepsit LA VREME – al VIOLENTEI Criminale.
  NE termina RAII, INAINTE de a-I TERMINA Noi pe Danshii!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.