Accident la Vama Veche între un autocar şi un autoturism

Update. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului rutier petrecut vineri seară, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, în care au fost implicate un autocar cu 24 de pasageri şi un autoturism, informează IPJ Constanţa.

Autocarul şi autoturismul au intrat în coliziune în condiţiile în care ambele circulau în acelaşi sens.

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat în cazul accidentului rutier petrecut vineri în apropierea punctului de trecere a frontierei Vama Veche, în localitatea 2 Mai, în care au fost implicate un autocar cu 24 de pasageri şi un autoturism, trei persoane fiind transportate la spital, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”.

Conform ISU, în urma coliziunii între cele două autovehicule, trei persoane din autoturism, una fiind un minor de 11 ani, au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare de specialitate, după ce primele îngrijiri li s-au acordat de echipajele medicale sosite la faţa locului.

În autocar se aflau 24 de pasageri, dintre care trei minori. În urma efectuării triajului pasagerilor din autocar a reieşit că niciunul dintre aceştia nu necesită îngrijiri medicale.

„Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la faţa locului au fost alocate o autospecială de stingere, o (autospecială de n.r.) descarcerare, două autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul forţelor din teren au fost alocate şi două ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a declarat, presei, purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea”, Anamaria Stoica

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.