Accident la Vaslui:O maşină cu patru elevi s-a răsturnat, după ce a derapat

O maşină din judeţul Ialomiţa, condusă de o profesoară şi în care se aflau patru elevi, s-a răsturnat, vineri seară, pe un drum naţional din Vaslui, după ce autoturismul a derapat din cauza aluviunilor aduse de ape pe şosea.

Potrivit primelor informaţii oferite de Prefectura Vaslui, accidentul a avut loc pe raza localităţii Cănţălăreşti, de pe drumul naţional DN 15D Vaslui – Roman, după ce femeia aflată la volan, o profesoară din judeţul Ialomiţa, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina s-a răsturnat în şanţul de pe marginea şoselei.

În fapt, conducătoarea auto nu a mai putut controla maşina după ce a derapat pe aluviunile aduse de ape pe şosea.
„Din spusele profesoarei şi ale celor patru elevi, niciuna dintre persoanele aflate în maşină nu a suferit răni grave. S-a solicitat intervenţia Ambulanţei pentru ca victimele accidentului să fie transportate la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale şi efectuarea unor investigaţii de specialitate”, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Maria Costea.

Cei patru elevi însoţiţi de profesoara lor se duceau cu o maşină particulară spre municipiul Iaşi, unde urmau să participe la un concurs şcolar.

 
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.