Accident pe Dunăre: 11 victime pe un vas de croazieră

Unsprezece persoane au fost rănite după ce o navă de croazieră a Bulgariei s-a izbit într-un zid de beton al unei ecluze pe Dunăre, în oraşul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anunţat poliţia locală sâmbătă, informează Reuters.

Circa 160 de pasageri se aflau pe nava de croazieră care se deplasa din Bavaria, Germania, spre oraşul austriac Linz, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei din oraşul apropiat Eferding.

Cei 11 răniţi au fost duşi la spital şi nava de croazieră a putut să-şi continue călătoria după accident. Deocamdată, nu este clar cât de gravă este starea celor răniţi, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Potrivit media locale, alte şase persoane au suferit răni uşoare şi nu au necesitat îngrijiri spitaliceşti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. E clar: discurile de franare subtiate, placutele tocite. ITP???…..[Rumburak]

  2. Dunarea e in stare de exceptie
    acu trebuia sa aiba 21’000 de metri cubi pe secunda,
    ceva ca Mississippi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.