„Aceasta este o încurajare pentru teroriştii ucraineni”

Continuă reacțiile din partea Rusiei după atacul cu drone la Moscova! Acuză SUA. Washingtonul încurajează Kievul ignorând public atacul cu drone ce a lovit marţi mai multe cartiere ale Moscovei, a acuzat marţi ambasadorul Rusiei în Statele Unite, după ce preşedintele Vladimir Putin a dat vina pe Ucraina pentru loviturile aeriene, informează miercuri Reuters.

Casa Albă a declarat că nu sprijină atacurile în interiorul Rusiei şi că încă culege informaţii despre incident, pe care Putin l-a numit o încercare de a speria şi provoca Moscova.

„Ce sunt aceste încercări de a se ascunde în spatele frazei că ei +culeg informaţii+?”, a declarat ambasadorul Anatoli Antonov, în remarci publicate pe canalul de mesagerie Telegram.

„Aceasta este o încurajare pentru teroriştii ucraineni”, a adăugat el.

Putin a calificat marţi atacul, care a adus războiul de 15 luni din Ucraina până în inima Rusiei, drept un act terorist. Ucraina acuză de asemenea Rusia de terorism pentru bombardarea civililor ucraineni, acuzaţii respinse de Moscova.

Un consilier prezidenţial ucrainean a negat că Kievul a fost direct implicat în atacul cu drone asupra Moscovei, dar a spus că Ucraina se bucură să vadă evenimentele şi prognozează mai multe altele, notează Reuters.

Atacul de la Moscova, care a rănit două persoane, a venit după ce Rusia a lansat trei asalturi aeriene într-o zi asupra Kievului şi 17 până acum în luna mai, ucigând două persoane în această lună, semănând distrugere şi frică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

5 Comentarii

 1. rusii inca se joaca. Sa trimita ei cateva sute de drone si rachete intr-o ora si dupa aia mai discutam.

 2. Rusia are ce merită.Izolare pe scena internațională,arătați cu degetul oriunde ii vedem,cu motiv sau fără motiv.Blestematii au aclamat cu două mâini invazia unui stat suveran.In plus,interzicerea participării la orice competiție sportivă timp de 30 de ani.Atunci când îi întâlnim în supermarket să păstrăm distanta,ostentativ,cu motiv sau fără motiv,de 10 metri.Sa le strigăm in fața: sunteți ciumați ,blestemaților!La restaurant trebuie serviți,ostentativ,cu mâncare ori prea sărată ori prea amara,ori prea acră așa cum sunt caracterele lor respingătoare.Daca sunt condiții,patura peste cap și bătuți,dar nu până își dau duhul,ci până realizează monstruozitatea la care au aderat.

 3. Mint ca … rusii. Dronele au fost lansate tot de ei, ca sa caute motive de raca impotriva Ucrainei si NATO, sa se victimizeze si ca sa-i lamureasca pe mujicii trogloditi sa se inroleze ptr ca vaz Boje
  maica Rusia e in pericol si trebuie salvata.
  Probabil si ca sa-i impresioneze pe chinezi ca sunt atacati si sa se indure chinezii ca sa le dea armament ptr atacarea Ucrainei.
  Doar un lingau imbecil poate crede ca dronele alea au fost lansate din Ucraina, au mers 7 ceasuri pe deasupra Rusiei si abia la Moscova s-au prins mujicii ca au vizitatoiri.
  O minciuna care pute tare rau si pe care doar un lingau putinez tembel o poate crede……[Rumburak]

 4. Sunt un GENIU NEÎNȚELES !
  Încă n-am aflat că dronele sunt de tip UJ-22, produse de UKRjet, dar o țin langa cu conspirațiile…
  [INGINER PoowliIeșean AERO_năuc, din Statul Major al Gărzilor Patriotice Tulcene AERIENE…WOW !]?

 5. Rusii trebuie sa bombardeze Kievul timp de 10-12 zile non stop indiferent de tinte pentru ai liniste pe ucrainiei

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.