Achiziţia UPC de către RCS-RDS a căzut

Achiziţia UPC România de către operatorul telecom RCS&RDS, controlat de orădeanul Zoltan Teszari este blocată după ce discuţiile dintre cele două părţi s-au împotmolit.

Negocierile UPC-RCS în ceea ce se anunţa a fi tranzacţia anului s-ar fi oprit pe fondul unor interpretări diferite ale datelor financiare din bilanţul UPC şi al eşecului discuţiilor privind schimbul de active de pe piaţa din Ungaria.

Tranzacţia era evaluată la 300 de milioane de dolari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.