Acte de vandalism, din solidaritate. Casa Albă, cu protestatarii ”la ușă!”

Au vrut să își facă auzite vocile, și-au manifestat solidaritatea cu Palestina vandalizând porțile Casei Albe. Manifestanții pro-palestinieni  au vopsit gardul cu vopsea roșie și au încercat să rupă poarta de la una dintre intrări.

Pe monumentele reprezentative din Washington DC au fost expuse steaguri și pancarte palestiniene.Protestatarii și-au manifestat solidaritatea cu Palestina, au criticat  susținerea SUA față de Israel și i-au adresat injurii președintelui Joe Biden.

Forțele de ordine au fost ținta obiectelor aruncate de protestatari înspre ei.

 

&nbsp

;

În marile capitale ale lumii mii de persoane s-au solidarizat cu palestinienii din Gaza. Au ieșit în număr mare pe străzi și au cerut oprirea genocidului în Berlin, Paris Londra, Atena, Madrid.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

7 Comentarii

 1. He he ! Bordel total ! In Uniunea Sovietica Ailalta au ajuns sa protesteze wokistii, „progresistii” si alti travestiti impotriva democratilor care i-au scarpinat intre urechi, lesbienele se opun travestitilor ca cica „nu-s femei adevarate”, Greta tipa si ea ca are bunici palestinieni iar Bill Gates o trage de urechi spunindu-i ca bate cimpii cu „incalzirea globala”, pianistul porno de la Kiev se incaiera cu Bibi pe bani si atentie, etc etc … Urit, foarte urit ! Tataie Brandon era mult mai linistit intr-un azil al sotilor Pandemie din Voluntari … Sper ca v-ati aprovizionat cu „de bostan cu sare” iar berile sint in frigider, spectacolul de abia incepe !

 2. Casa albă e un loc al rasismului prin însăsi numele ei A fost construită de sclavii africani in folosul suprematiei Kluklux klanului american care intre timp a ajuns hegemonul lumii si teroristul nr 1 , șeriful cu stele rosii de sânge .

 3. Facerea de bine, e întoarsă că futere de mama, spune o zicătoare veche mereu in vigoare. Sau: pe cine nu lași să moară, nu te lasă să traiesti! Alegeți voi răspunsul la tot ce se întâmplă.

 4. „cum i-au omorât palestinienii pe evrei”???Iată ce scrie un prof.univ.dr.PAUL CRAIG ROBERTSDUPĂ SCRISELE COMANDANTULUI BATALIONULUI„KEREM SHALOM :?1)OBSTACOLUL-ZIDUL DIN JURUL GAZEI-NU POATE FI TRECUT NICI MĂCAR DE O VULPE:;ALERTE FUNCȚIONALE PE TREI NIVELURI DE PRESIUNE-24 DIN 24 ORE-PE FIECARE CENTIMETRU DE ZID-GRANIȚĂ:FEMEI OBSERVATOARE,TANCURI CU CAPACITĂȚI DE OBSERVARE-DETECTARE ȘI O PUTERE DE FOC TERIFIANTĂ;LUNETIȘTI,TURE DE ZI ȘI NOAPTE,,TRACKERI,..DECI:CUM S-A ÎNDREPTAT SPRE ZID-BULDOZERUL,TRACTORUL A SABOTAT GARDUL O ORĂ ȘI JUMĂTATE,CUM AU TRECUT SUTE DE TERORIȘTI CIVILI BARIERA ,CUM AU AJUNS TERORIȘTII ÎN ZECI DE AȘEZĂRI ISRAELIENE,CUM I-AU SURPRINS TERORIȘTII PE SOLDAȚII EVREI,NU AU TRAS NICI UNGLONȚ,UNDE AU FOST :DIVIZIA,BRIGĂZILE,NOUĂ BATALIOANE,36 COMPANII,UNDE ERAU MIILE SOLDAȚI,–CONCLUZIA—TOATE PENTRU A„ÎNCHIDE CARTEA PALESTINEI”….dar prin anii 70 era noastră se pare că un împărat roman a dispus ca ierusalimul să fie arat DAR POPULAȚIA A FOST STĂMUTATĂ ÎN LUMEA LARGĂ –NICI DECUM CUM FAC EVREII ACUM:ARĂ GAZA CU BOMBE DAR OMOARĂ ȘI POPULAȚIA -DE LA EMBRION-LA NONAGENARI—SĂ NU LI SE ÎNTOARCĂ!

 5. se compara niste mâzgaleli cu crimele din Gaza? Femeie dezgustatoare.

 6. E limpede pentru toată Planeta, Sistemul Solar, ba chiar și întreaga Cale Lactee:
  Antifa, BLM, BIPOCimea și comuniștii lu’ Bernie în frunte cu Squad-ul s-au supărat rău pe Big Guy 10% !
  Eu vă tot spun, da’ voi nu vreți să mă credeți:
  E timpul ca Big Guy să MUTE DECISIV:
  Către un AZil de Bătrâni, da’ nu din cele pe care le-a GOLIT Cuomo în timpul P(l)andemiei.
  Că nu se știe ce urmeaZă cu carcalachele mutant, măRog…😪

 7. Zilele trecute, castigatorul Nobel pentru pace-Obama, a declarat cu tarie ca, citez „trebuie sa recunoastem ca toti suntem complici, toti am contribuit la ce se intampla in zona ani la rand, trebuie sa luam masuri!”. Corect! Mai e o problema a României, cica cetateni romani sechestrati de hamas, tinuti fortat de hamas sa nu plece. Doar intreb cu subanteles stiind ca fabricile de acte romanesti nu au dat faliment, le furnizeaza cetatenilor straini acte pe bana rulanta:
  – Sunt cetateni romani?
  – Sunt cetateni cu dubla sau tripla cetățenie printre care si romana?
  Si ultima intrebare:
  – Cati din organizatia Hamas detin acte cu cetatenie romana?
  Mai lasati dracului minciunile si manipularile, sunt sau nu cetateni romani, si-au asumat sau deja sunt palestinieni, arabi, israelieni, sitieni, irakieni si care naiba au mai primit acte legal prin tarabe sau fabricate online! Pe internet, oricand poti primi acte cu cetatenie romaneasca, nu trebuie sa dai examen, interviu sau ceva strict, platesti ca la piata cand cumperi un produs.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.