Activişti i-au stricat petrecerea Victoriei Beckham

Incident la Săptămâna Modei de la Paris. Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Săptămâna Modei de la Paris a fost perturbată vineri de activişti ai grupului pentru drepturile animalelor Peta.

Activiştii au intrat pe podium în timp ce modelele defilau. Au venit cu pancarte si tricouri cu mesaje precum „Trăiască pielea vegană”, „Întoarceţi spatele pieilor de animale”,  „Animalele nu sunt ţesături”.
Un alt activist a reuşit să se strecoare pe podium, fluturând aceeaşi pancartă, în timp ce Victoria Beckham a salutat publicul la finalul defilării.

viewscnt

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

 1. Cum si-au irosit buna ocazia de-a se lua pe podiumure modei la o paruiala vegana nici animal u a fost ranit in afara de bipede

 2. Omenirea nu a ajuns inca la nivelul de inteligenta sa realizeze ca se hraneste cu cadavre.

 3. PETA are nevoie mare de sponsorizari. Prin urmare ocheste o tinta, in cazul de fata Victoria Beckham, si o santajeaza cu mizerii, pana scoate sotul cecul generos. Totul e pe bani.

 4. nicu cohen , cum de te-ai trezit din somn abia acum .??????? Bai astia cu PETA la munca , nu la cersit si latrat . Eu va-si fi dat un milion de pumni in muile alea imputite si Mincinoase .

 5. COHENule, IO te stiam de Neam MARE, ales intre ALESI … 🙂
  COHEN nu se da OriCUI ca NUME, trebuie sa fii pe Lista de Greuceni de Neam VECHI …:))
  Deci, SI MINTOS.
  Pai OMenirea a evoluat consumand CADAVRE – de preferat Proaspat „Rezolvate”, da’ mergea SI in Stare de Putrefactzie, in Perioadele de GREU …
  ASHA au aparut Condimentele … 🙂
  CA NU erau chiar ASHA de Salbatici Antecesorii NOSTRI, Cimpanzei MARI si GREI sa consume de VII Animalele VANATE in Gashcka … 🙂

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.