Acuzați că au mâncat un câine

Mai mulți muncitori nord-coreeni, stabiliți în Rusia unde lucrează la renovarea unui spital, sunt acuzați că au prins și mîncat un câine, scrie presa rusă. Incidentul a avut loc în satul Krasnogorsk, regiunea Sahalin.

 

Bărbații lucrează la un spital de copii care este închis pentru renovare. Un localnic i-a filmat pe migranți după ce au încercat să prindă un alt animal folosind un laț. În același timp, medicii se plâng de condițiile insalubre în locurile în care lucrează lucrătorii migranți.

„Spitalul este în renovare. Bărbații nord-coreeni lucrează în sediu și locuiesc acolo. Au condiții totale insalubre, apa este fiartă în recipiente de plastic și acesta este un pericol de incendiu. Acest lucru se întâmplă din luna mai”, a spus un localnic.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

  1. Da, bine, si ce-avem noi romanii cu nord coreenii daca aia obisnuiesc sa haleasca cotarle? Intre noi si oamenii din extremul orient e o diferenta notabila de alimentatie. Coreenii mananca caini, chinezii oua stricate, unii africani mananca misionari catolici grasuti, etc.etc. Sa nu radem de altii ca sa nu rada si aia de noi ca mancam mamaliga cu branza. Eeee!

  2. Motanelule, avem si noi niste concetateni care mananca lebede. Ca de-aia ne iubesc austriecii. Haoleu!

  3. Să vină la Rro’ dacă rușilor nu le convine situațîia, că d’-a’ci plecatără pă șest dîn Konstrukțîi bangladeșii, în Jarmaniia, iar noi avem dăstui cîini dă mîncat, pă străzi! A’ci e Kornu’ Abundenții în materie dă cîini komestibeli, iar guWernu’ dă koAleanță çolakizd face perYodik reduceri dă TVA la alimente…

  4. Dar voi dacă vedeți că mieii nimănui zburdă pe străzi, nu luați și voi unul cam așa, de 70 de lei kilo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.