Acuzații de șantaj: Ciolacu cere intervenția statului

pacanele

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că după propunerea de scoatere a păcănelelor în afara orașului la adresa sa și a lui Alfred Simonis, Freddy, au apărut atacuri. Ciolacu a declarat că va merge mai departe pentru că nu se teme, dar că va cere intervenția statului pentru că vede în aceste atacuri o formă de șantaj.

„Am iniţiat un proiect de lege cu celebrele păcănele pe care le găsiţi, domnilor primari, în toate comunele şi dumneavoastră ştiţi cel mai bine nenorocirile pe care le creează. Faptul că oamenii mai ales când au o situaţie financiară precară cred că jucând la aceste jocuri, o să se îmbogăţească imediat. Am văzut şi reacţii şi atacurile şi la mine şi la Freddy vor mai fi în continuare cum sunt şi la Sorin Grindeanu.Să ştiţi că ei nu se opresc aici. Să vă fie frică de ceea ce pot inventa despre dumneavoastră. De aceea eu consider că am ajuns într-o formă de şantaj. În calitatea mea de prim-ministru, solicit statului român să vadă dacă vorbim de o încălcare a legii şi de un şantaj sau vorbim doar de un fenomen întâmplător”, a declarat Marcel Ciolacu în fața social democraților prezenți la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Timiş.

Proiectul de lege care scoate în afara localităților sălile de jocuri de noroc a fost adoptat la începutul lunii septembrie de senatori. Conform inițiativei legislative, licenţa pentru jocurile de noroc se acordă în funcţie de numărul de locuitori ai localităţii, dovedit prin adeverinţă eliberată de autoritatea administraţiei publice locale, astfel încât să existe cel mult un punct de lucru la 20.000 de locuitori.

Proiectul de lege prevede că spațiul dedicat jocurilor de noroc este situat la cel cel mult 50 de metri de limita teritorială a orașului/municipiului ori a comunei, inclusiv a municipiului București. Sunt vizate toate agențiile de pariuri, cazinourile sau aparatele de tip păcănele sau slot machines, fiind exceptate agențiile Loto pentru comercializarea propriilor produse.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

15 Comentarii

 1. Pe vremea lui Cristos se tragea la sorti.
  Proiectul PSD/Ciolacu vrea sa increstineze oamenii cu forta. Vor exista persoane care vor vrea sa joace aceste jocuri si doar pentru ca pierd. Si animalele se joaca nu doar oamenii.

  „De aceea eu consider că am ajuns într-o formă de şantaj.”
  Sarmanul de tine! Esti deja victima cand vrei sa incepi. Nu poti dormi noaptea si te roade grija de cat castiga altul. Te freaca patul si faci buba. Mai bine nu mai incepi.

 2. Mafiotii democrati din Chicago au reusit sa aduca cazinourile la ei in poarta iar Ciolac vrea sa-i trimita pe securistii lui pe tarla!

 3. Manamca rahat! De ce? Cum credeti voi ca irsarul isi capaceste semenii dupa ce in 2012 a fost legal si cu bratele deschise au intrat in Romania si toti din politica sug din afacere folosind turusmul la alegeri, capii si jucatorii acestor escrocherii intimideaza si mint turistii votanti de zeci de ani! De ce nu abroga legea facuta cu dedicatie pentru aceste escrocherii si furaciuni ca sa termine cu hahaiala? Nu vrea/nu vor! Termina dracului cu schelalaiala, ursare, nu mai merge!

 4. a lua pacanelele de la gura romaninului este ca si cind ai pierde alegerile .

 5. nu joci pacanele nu esti barbat in casa ca doara dupa pacanele mai poti da o raita ici colo asa trebuie sa stai acasa , beat mort si inghiti toate programele tv cu ciolacu salvatorul neamului .asta e peste poate .

 6. Nea Marele dacă rezolvi problema pacanelelor, drogurilor și pui taxe la marile companii și bănci te declar cel mai tare prim ministru😀N-am votat niciodată PSD dar dacă faci asta te votez. Viva el Comandante!

 7. Dragnea „ma urmaresc 5 oameni” . Carmen Dan „cineva mi-a pus o camera de supraveghere”. Firea „mi s-a pus sarma in mancare”. Ciolacu” sunt santajat de …” Nu mai zic de Nastase impuscatul. Sau de Ponta schiopul..

 8. Cea mai mare plăcere a autorităților este de a face bine cu forța. Poate oamenii joacă de plăcere, chiar dacă pierd niște bani. Cei care pierd sume mari sunt cazuri patologice, oricum ar găsi o (altă) modalitate să se autodistrugă. De ce nu interzic și tranzacționarea de cryptomonede și bursa, căci și acolo majoritatea pierd.

 9. Ciolacul vrea să ne salveze de păcănele ..dracu ne trimite la ele și Ciolacu ne salvează :)))….. aș vrea să văd o companie de genul „Piedone” care le dădea cu pui congelați in cap și peste față dacă erau expirați … pe Ciolacu cu le da la patronii de casino cu bila de la ruleta in cap …:))) Bravo ciolacule joci ghine di tăt …..

 10. eu, le-as da foc cu molotov…s-a umplut pamintul de parazitzi si escroci
  ce tot atita parlamentare cu golanii mult prea mediatizatzi…
  probabil ca cei care le iau apararea din politzie si sri sint spaguitzi de catre ei…
  ce probabil…sigur
  afara din orase…
  faceti-va un las vegas in dobrogea…de exemplu

 11. Ciolacu are dreptate.In sectorul 2 pe bulevarde sunt 4- 5 sali de jocuri. Lacul Tei, Cokentina, Teiul Doamnei, stefan cel Mare. Dar nu avem magazine cu produsr traditionale, brutarii artizanale, filiale de oficii postale, ateliere reparatii jucarii, electrocasnice, haine, etc.Spatiile sunt inchiriate pe sume prea mari. Iar cei cu jocuri de noroc fac evaziune fiscala la greu.

 12. pacanelele sunt de la revolutie, marea libertate pe unii in mod liber i-a imbogatit…si ele sunt un pel de draguri, asta e si din nefericire distrug

 13. pacanelele sunt de la revolutie, marea libertate pe unii patroni in mod liber i-a imbogatit…si ele sunt ca si un drpg, asta e si din nefericire distrug

 14. razboiul pacanelelor face ravagii . lovitura este in defavoarea inraitilor consumatori de pacanele de pe la orase si de pe la sate .nevestele unora se vor bucura si isi vor astepta sotii cu ciomagul dupa usa .ciolacu cam isi intinde pelteau nestiind unde se poate rupe .

 15. Jocuri de noroc doar ale statului de distractie si pe sume mici …1 leu.
  Acum se spala banii mafiei. Zuce ca a castigat miliardul la pacanele.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.