Opoziția: „Justiția funcţionează doar pentru borfaşi”

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că peste 5.000 de dosare au fost închise prin prescripţie într-un singur an, iar aceasta reprezintă „o amnistie mascată” în urma căreia ” au scăpat politicieni corupţi, proxeneţi, evazionişti”.

„Justiţia lui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu şi Alina Gorghiu funcţionează doar pentru borfaşi. L-am auzit pe Marcel Ciolacu spunând, zilele trecute, că în mandatul său ‘justiţia funcţionează’. Funcţionează atât de bine încât ieri a fost suspendată decizia de recuperare a prejudiciului în cazul mogulului Dan Voiculescu, iar astăzi a fost eliberat fostul baron Radu Mazăre. În doar un an, peste 5.000 de dosare erau închise prin prescripţie, conform informaţiilor din presă. Au scăpat politicieni corupţi, proxeneţi, evazionişti. O amnistie mascată”, a scris liderul USR, luni, pe Facebook.

Potrivit lui Drulă, preşedintele Klaus Iohannis nu a dorit o „reformă reală” în justiţie.

„Între timp, vedem dosare făcute la comandă pentru primarii USR, pentru Vlad Voiculescu şi candidaţi ai Dreptei Unite scoşi abuziv de pe buletinul de vot. O vedem şi pe Alina Gorghiu, ministrul Justiţiei, în vacanţe pe plajă în Copacabana, Brazilia, alături de şefii parchetelor din România. Asta e justiţia care ‘funcţionează’. Să nu uităm: atunci când Stelian Ion a vrut să organizeze concursuri reale pentru şefia DNA şi a parchetelor, USR a fost dată afară de la guvernare. Şeful mafiei, Klaus Iohannis, nu a suportat să vadă cum USR începe reforma reală în Justiţie”, afirmă Cătălin Drulă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

15 Comentarii

 1. categoric ca justitia e a borfasilor. pai nu clasa politica i-a reglementat cadrul de manifestare????

  drula nu face parte din clasa politica??? prostovanu isi da la turloaie singur…

 2. Parțial, Drulă are dreptate. Cu observația că șeful mafiei indicat de el a ajuns președinte și cu voturile USR. Și încă, la invitația șefului mafiei au intrat și la guvernare…

 3. Radu Mazăre în aeroportul Otopeni:

  – Doamnă, dați-mi, vă rog eu frumos, un bilet doar dus către Madagascar, că mă grăbesc!

  Doamnă de la ghişeu:

  – Madascar? Nu mai am!

  Radu Mazăre:

  – Atunci dați-mi primul zbor către orice țară bananieră!

  Doamnă de la ghişeu:

  – Hahahahahahaha! Păi ați ajuns deja într-una!

  STAT EŞUAT
  JUNTĂ MILITARĂ
  COLONIE BANANIERĂ

 4. cretineii care tot dau vina pe tara ar fi mai bine sa-si traga pe nas marfa mai buna… din pacate tara e populata cu aia care spun despre tara ca ar fi colonie sau bananiera etc…

  si multi si prosti!

  stati linistiti, unde nu e , nici Dumnezeu nu cere…

 5. Astazi 27.05.2024, trei situatii:
  – doua vaci treceau strada prin loc nepermis, se asigurau doar din sensul opus celui pe care circulam eu, si erau ascunse si de un TIR care nu avea ce sa caute parcat chiar lânga o trecere la nivel cu calea ferata
  – o vaca si mai grasa imi blocheaza intrarea pe o stradela ingusta, eu venind din viraj styrâns, aia gonea cu 70-80 sa treaca. ii fac semn sa dea cu spatele (avea unde, masina mica), ea imi face sa dau eu. ma apuc s-o injur. Atunci trece ca fulgerul intre masina si perete, injurând. Precizez ca locuiesc in Hardeal. Pentru cei care nu cunosc expresia consacrata, „mecla trasa ca din topor”, sa noteze. Buza de jos atârna ca la un celebru animal. Si „pruncul” dolofan lânga ea. Deci asa specimene se inmultesc.
  – trei, pe trecere, semafoare stinse de la orele 13-14, ca „nu trebuie”, iar daca „comentezi” esti „invitat la sectie”, deci pe trecere, da sa treaca peste noi, in timp ce treceam in dreptul masinii. Nu am mai avut puterea sa sudalmez, asa ca mi-am facut cruce.

  Tot românashul e mai tare decât piatra de care da cu capu’. Ca ramâne prost, si da mai departe gena astfel modificata.

 6. Cretinei sunt pitecantropii care cred că Zamolxis şi Dumnezeu pot exista simultan în acelaşi univers, dovadă că abia s-au dat jos din copac şi molfăie fericiți bananele lungi pe care scrie P$D-PeNaLe-PCR-Secu în republica bananieră comasată. Maimuțoi, care când îşi mai găsesc un păduche în coadă, îl trag pe nas pentru proteine, cred că generalul MăCiucă este intelectual şi covrigarul Ciolacu revoluționar. Şi Rrumânistanul o țară importantă cu un cuvânt greu de spus în plan internațional.

  Unde nu e, nici Dumnezeu sau Zamolxis nu cere.

  STAT EŞUAT
  JUNTĂ MILITARĂ
  COLONIE BANANIERĂ

 7. bre ai dreptate… dar nu te alegem ptr ca uite cum madame a intarit gasca de fripturica de sobolan : fudulii exotice 😀

 8. Paranteza, in vremea lui Eltin aveam un motan, ii ziceam „pucistul” in gluma.
  Era mai destept decat toti paduchiosii astia din politica.

 9. Lui Ciolannis ii curg balele sa fie Sefu, cand el nu poate mai mult de purtator pozitia purtator de cuvant al mafiei patronate de Inalta Poarta.

 10. Borfasi? Borfasi sunt in politica cât cuprinde, inclusiv voi din USR sunteți tot borfași mincinoși și hoți, umblați doar cu ilegalități și înșelătorii! Ați uitat de perioada Fara penali in funcții publice din care cel puțin jumătate din semnături erau false, executate de voi la fel și date personale și nume? La câți borfași și boarfe aveți în usr, ati fost în guvernul covid doar pentru furat și escrocat financiar! Apropo, unde au ajuns și în ce ați investit fondurile adunate din testările nenumărate dar număr uriaș pe covid, preț uriaș per testare, ba escroc borfaș grohăitor?

 11. cretineii fac pe despteptii. cred ca vorbele multe si inutile le ascunde natura… ha ha ha ha ha ha

  energia limbajului spune totul… inutili intr-o manifestare inutila…

 12. Capitalismul e bun si economia de piata e buna. Asta cu conditia sa ai minte sa faci afaceri banoase ca sa ai cum, cu ce si pentru ce sa poto obtine „ocrotirea” dosarelor ilegalitatilor si abuzurilor tale pana survine prescriptia. Sa fim destepti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.