Adio RCS & RDS. Clienţii au fost anunţaţi

Începând din data de 15 mai 2024, RCS & RDS S.A. devine Digi Romania S.A. a anunţat compania într-o informare adresată clienţilor săi.

Potrivit sursei citate, această schimbare nu va afecta operațiunile companiei și va intra în vigoare fără a fi necesare formalități suplimentare.

„În derularea contractelor vom folosi noua denumire fără a fi necesare formalități suplimentare sau încheierea de acte adiționale în acest sens. Celelalte date de identificare și financiar-bancare rămân nemodificate”, precizează compania.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8553 Articole
Author

5 Comentarii

  1. Mă uit decât la Las Fierbinti ! Lespune pe Bune ! Sub forma de Comedie ! Dorel da toti Banii la un Necunoscut ca ia spus Vorbe de ia mers la Inima lui Dorel ! Primarul spune daca are BidineaOmologata de UE ca sa dea cu Var pe Pomi ! Daca nu sa spele Pomii cu shampon pe pomi ! Pai Zau Mai ? Pai se usucă Pomii ! De la Shampon !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.