Adrian Năstase. ”Elena Udrea face închisoare în locul lui Traian Băsescu”

Elena Udrea face închisoare în locul lui Traian Băsescu, a spus fostul premier Adrian Năstase. Declarația se referă la cazul „genților cu bani” și  finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009! 

„Elena Udrea face închisoare în locul lui Traian Băsescu. În mod evident, cel care candida era Traian Băsescu. Deci el era beneficiarul acestor sume. Ori asta mi se pare, din nou, o diferență până la urmă de abordare, apropo de gențile cu bani.

În dosarul referitor la alegeri din 2004, cel care era vizat a fost beneficiarul eventual al sprijinului financiar, respectiv candidatul la prezidențiale.

În cazul alegerilor din 2009, n-a mai fost vizat beneficiarul, adică Traian Băsescu, ci instrumentul care a adus banii”, a declarat fostului premier Adrian Năstase la un post TV, citat de Realitatea Plus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6

10 Comentarii

 1. Asta a fost intelegerea din 2005!Numai O leguma politica ca bombonel sau felix sau severin au facut puscarie pe bune…sau ana vlas ,SOV nu a facut o zi,ce e asa de extraordinar??:)))
  Vrem guvern SRI!

 2. Parca Iliescu a facut puscarie?si era vinovat 100% de privatizarea petrolului si a padurilor cu austriecii,inca l-a si decorat pe Schweinhofer
  Coldea presedinte,Dumbrava prim ministru!

 3. Un Borfaș și un Boschetar se duelează în public.
  Bombo, dacă tu erai Președinte și hâhâitu premier,
  cine făcea pârnaie ?!

 4. A facut ea felatie,dar a facut si… puscarie.Daaaa …. Pai,nu se poate cu gura in Rai fara kr in Iad.Macar asa de ochii lumii.Ah,sa nu uit.Si a mai facut ceva: BANI. Muuuulti BANI !!!!! Mai uitam aseara la securistul ala de Gusa si cu fiecare afurisita de secunda care trecea realizam ca NeoSecurismul in haznaua asta numita tara e atat de complicat ca nici drk nu-l va mai rezolva.

 5. Se plange un infractor puscarias de sistemul corupt pe care tot ele l-a pastorit o vreme. Inca putin si o sa vezi iadul adevarat daca nu vrei sa te pocaiesti de relele pe care le-ai facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.