Adrian Sârbu a dat-o-n bară

Aleph, firma lui Adrian Sârbu, aflată în insolvenţă, are datorii peste 1,4 milioane de euro pe salarii şi 7,5 milioane de euro la stat.

Paginademedia.ro  a prezentat care sunt cei mai mari creditori, dar şi ce datorii are Aleph Media la stat şi către salariaţi, aşa cum aceste date apar în tabelul preliminar al creanţelor.

Numai la stat, la Finanţele Publice Bucureşti, Aleph Media are datorii de peste 7,5 milioane de euro (peste 37 de milioane de lei creanţa acceptată). Lista creanţelor salariale – adică salarii datorate – cuprinde 400 de nume, iar suma totală este de aproape un milion şi jumătate de euro (peste şapte milioane de lei).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Ioana Radu 8553 Articole
Author

17 Comentarii

 1. Trăiește ăsta care a luat caseta cu târgoviște?…păi executați-l…

 2. A venit si KARMA.
  Securistii ADEVARATI NU iarta si NU uita !

  Pacat sa sunt ASA de putini ..
  .
  Penru STAREA in care Ailati „SECURISTI” au adus-o !

  Mai sunt Catziva DE ATUNCI care inca „prospereaza „

 3. Dodica, dar cum a ramas cu datoria de cateva miliade la stat pentru protv? S-a sters datoria si escrocul inca functioneaza cu firma?

 4. Unul din cei mai mari escroci ai României post decembriste. Asta merita Editat …

 5. „Lista creanţelor salariale – adică salarii datorate – cuprinde 400 de nume, ”

  -cei 400 de ca’catzi,
  coroiu aka cristoiu included.

  (au mancat DE FURAT)

 6. Un mistic in domeniu; primul care a inceput sa lucreze cu țog(tag); de la anagogia decolteului colorat, pana la ezoterismul albului; da la ticurile controlate, până la modul diegetic al știrilor narate; de la contemplația fluturașului salarial al lui Boloș, la dimensiunea timpului ca moneda lui Octavian Bădescu

 7. Sa-l aduca pe Garcea si pe Marian Ceausescu sa facă cuplet la rating !

 8. Mare descurcaret acest Sirbenstein. A dus frivolul la rang de arta. Si nu pe gratis.

 9. O pocitaanie din tribul lui Brucan Brukner,Roman Neulander si Severin Skvoshnik,revolutionari unul si unul

 10. O alta pocitanie din tribul lui Brucan Brukner,Roman Neulander si Severin Skvoshnik,revolutionari unul si unul

 11. Sa faca putina propaganda la raceala si la razboi, sa strige „jos Putin”, si in doua luni e pe plus!

 12. @ Main Stream Media . Vaaaai , dar ALEPH a Slăvit Ukraina de la primul cartuș rusesc, mai unsuros decât însuși Radu cel Tudor. Probabil că banii de umflat zelenskiul au totusi si ei o limită si se distribuie proportional cu reitingul sau volumul polonicului maro: lui Iosub si lui Preli mai multi, iar la luzarilor cu lingurita. Eu ma bucur insa pentru copiii aia plini de ifose care in loc de creier propriu au cate un mini-soros electronic foarte ateist -stiintific. Dumnezeu nu se lasa batjocorit.

 13. Cea mai gretoasa si infecta pramatie de dupa 1989. O voma…?!

 14. -Bai Itik , poti dormi stiind ca ai asa mare datorie la Strul ?
  -Eu pot dormi , dar el , sigur nu !

  Asa si cu Sarbu : nu el a dat-o on bara , ci noi .

 15. Romania lucrului bine facut : amendati batranele care vand leustean pe ziar dar iertati o mica datorie de oareshce milioane ieuroi
  la budjet. Nea sarbule vezi ca vine totusi si nota de plata.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.