Adrian Severin, la „Tu ce zici?“

Intâlnirea dintre președinții rus și american, summitul G 7 și întâlnirea NATO -UE sunt subiectele pe care le-au dezbătut la emisiunea „Tu ce zici?“ realizatorul Octavian Știreanu și profesorul Adrian Severin. Și, chiar dacă poate părea că temele sunt departe de România, cei doi specialiști au contrazis această opinie. Dovada? Emisiunea pe care o puteți urmări și dumneavoastră.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

6 Comentarii

  1. E bine cat timp mai avem oameni cu asemenea orizont de intelegere, capabili sa articuleze sintetic si limpede pentru publicul larg. Poate mai exista sperante intr-o lume a stirilor monopolizate, standardizate in scop propagandistic de fabricare a consensului public si radere a memoriei. Respect domnului Severin si gazdelor acestui program! Asteptam sa reveniti cu dezbateri pe subiecte devenite tabu in presa noastra. Va multumesc!

  2. Gabriela Firea mărturisiri devastatoare. A fost părăsită la 16 ani pentru că era săracă. „Cea mai mare umilinţă. Te marchează asemenea gesturi.” Pentru amantul adrian

  3. Severin are scoala si doxa mai mult decat au toti guvernantii astia impreuna cu Iohanis si Catu la un loc. Iar niste naivi spalati pe capatani de propaganda securista le cer performanta. Penibili si unii si altii!

  4. Am urmarit cu maxim interes toata discutia! D-lui Severin singura lui vina este ca e prea destept,prea bine informat, daca era putin mai prost si mai ratacit, avea mai mult succes in Romania de azi!
    Iar Dl Stireanu e plin de doxa, echilibrat, un amfitrion de clasa !Ma bucur ca a lipsit incrancenarea lui Nistorescu (aflat in vacanta binemeritata:))), dialogul a evoluat lin si cu multe glume foarte bune, amandoi sunt scanteietori, a fost o placere sa ii ascult

  5. L-am văzut pe Adrian Severin la 3 podcasturi în ultima săptămână şi mereu am avut impresia că face propagandă pro-rusă.
    Sper să mă inşel!

  6. @Expat:ieri a vorbit mai mult de relatiile cu China si avea perfecta dreptate!De la intemierea republicii dupa 1950 China afost un prieten si in protector pentru Romania impotriva Rusiei, in timp ce un Trump ne-ar fi vandut lui Putin pentru un teren de golf langa Kremlin(Trump nu avea nici o ratiune istorica, era un gigolo ridicat pe banii babacilor, un Mister Sosoaca )
    Faptul ca acum SUA tremura de China care in Istoria ultimilor 2000 de ani nu a luat nici un hectar de teren de la alta natiune,in timp ce numai Rusia Tarista i-a luat Chinei o zona de 4 milioane kmp (Vladivostoc inseamna „puterea Rasaritului) ca si denumirea antica a orasului, in limba chineza), arata ca SUA nu mai face fata Chinei dpdv economic!:))
    China nu si-a exportat ca fostul URSS sistemul social!China si-a aparat vecinii Coreea de Nord si Vietnam cu mult succes impotriva SUA
    Bunele relatii cu China construite in 70 de ani sunt esentiale pentru Romania, nu ma mir ca unuia ca Iohannis sau Aurescu nu le pasa ,ei au tarile lor cand o fi cazul, dar pentru Romania, pentru comert si dezvoltare China este esentiala!
    UK inca latra dupa Hong Kong,India latra (cu UK si SUA in spate)dupa Tibet; fostele imperiile coloniale nu se dezmint nici in ziua de azi
    parerea mea…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.