Afgan omorât în stradă la Timișoara

Un tânăr migrant afgan a fost înjunghiat mortal pe o stradă la Timișoara. Crima șocantă s-a petrecut miercuri seara pe strada Căprioarei din cartierul Fabric, în Timişoara. Agresorul s-a făcut nevăzut.

Medicii de pe Ambulanță n-au mai putut face nimic pentru victimă și au declarat decesul bărbatului, care avea 28 de ani.

Din primele date, tânărul ucis cu trei lovituri de cuțit era cetățean afgan, iar agresorul se pare că este un conațional al său, relatează Opiniadetimisoara.ro.

Poliţiştii încearcă să dea de urma criminalului. Au reţinut imediat doi migranţi, posibil martori la atacul sângeros.
În aprilie 2021, tot la Timişoara, a avut loc o altă crimă sângeroasă între migranţi. Atunci două grupuri de transfugi s-au încăierat pe stradă, un migrant a fost înjunghiat mortal, iar un altul a fost grav rănit. Autorul crimei, un cetăţean afgan, a fost prins două luni mai târziu, în Grecia, la Atena.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

9 Comentarii

 1. Acolo fac legea carpacii. Neamtul parat votat de useristi si #rezisti nu a facut nimic bun pentru acel oras ce se duce in ruina. Acordeonistul Robu a fost chiar un primar foarte bun comparativ cu fritzul.

 2. Timișoara devine Afganișoara . Welcome Refuggies! Slava CioCiuJoh !

 3. Nehammer mai trimite 10 garnituri de tren cu migranți afgani…tot la Timișoara.Blestemul lui Ceaușescu.

 4. deversity is our greatest strenght!
  papagalii repetă și ei ce văd la alții, fără să gândească bineînțeles.

 5. A 2-a crima a migrantilor in Timisoara. Care intre noi fie spus, dar si de mass-media straina, colcaie de migranti.
  Multumim din inima Conducerii de Partide si Stat, personal Marelui Carmaci ca ne aduce pe cap/accepta asa ceva la ordinul de nerefuzat a lui Ursula.

 6. ca-n vest… ce sa mai. Cu curaj spre victoria finala! !!
  La vestici le tremura femeilor chiloții de frica sa meargă în anumite zone ale orașelor chiar și ziua … dară noaptea.

 7. Gipsyșoara alunecă încet spre bantustanizare.Dacă închide gaura de 30km cu Aradul va deveni un iad de tip Londra. Mare și plină de rahat.

 8. ***Se cântă „Allahu Akbar!” în sălile de clasă britanice, în timp ce creștinii sunt arestați pentru rugăciune tăcută sau cântarea imnurilor. Elevii nativi britanici vor fi în minoritate până în anii 2030, dacă tendințele actuale continuă.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.