Aioanii a pierdut pariul cu Louis Munteanu

Meciul Rapid – Farul a prilejuit și o confruntare de orgoliu dintre doi prieteni, până mai ieri coechipieri la malul Mării, acum rivali în cele două tabere. Marian Aioanii s-a transferat din poarta Farului pe nepusă masă în urmă cu nici două luni, după ce titularul buturilor giuleștene, Horațiu Moldovan, a fost luat de Atletico Madrid pe baza clauzei de eliberare de 800.000 de euro.

Astfel s-a despătțit de cel mai bun prieten al său din echipa lui Gică Hagi, atacantul Louis Munteanu. Revederea lor a avut loc în condiții de rivalitate vineri seară și cel care a ieșit câștigător a fost Munteanu, care a uitat de prietenie pe durata partidei și a marcat ambele goluri ale victoriei constânțene cu 2-1. Munteanu i-a dat mesaj zilnic, spunându-i că în va da gol iar în cele din urmă cei doi au decis să facă un pariu, pierdut de Aioanii. Care însâ nu e supărat pe fratele mai mic, cum îi spune lui Louis, portarul având trei ani mai mult decât atacantul.

„Nu am intrat cu aceeași ambiție și determinare, cu același spirit de luptă. Ne-am revenit foarte târziu. Acel spirit a apărut după ce am luat cartonașul roșu.

Nu a fost o întâlnire prea bună cu Munteanu. Vorbesc mereu cu Louis, este fratele meu mai mic. M-a avertizat din momentul în care am plecat. L-am tot luat la mișto, acum bravo lui! Știu ce poate. E un atacant foarte bun, un băiat deosebit. Vreau să îi urez multă baftă.

Cred că ține numai de noi să avem acel spirit, să avem o mentalitate bună. În meciurile astea trebuie să lupți, să bagi capul în crampoane. Am ratat multe ocazii, nu au voie să ai asemenea ratări, Am ratat și cu poarta goală! Ei au ajuns de două ori, apoi au mai avut ceva situații pe final.

Habar nu am ce s-a întâmplat cu noi în seara asta. Probabil vom găsi răspunsurile când ne vom reîntâlni. Lupta rămâne deschisă la titlu”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Oare de ce nu i-a zis naroduluhui Al lui Ioana și i-au pocit numele cu „Aioanei”!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.