Al Bano, pus la zid de toată Italia

Al Bano a avut o prestație criticată la unison în Italia, înainte de finala Cupei, soldată cu victoria lui Juventus în fața Atalantei, scor 1-0, transmite digisport.ro.

Interpretarea lui Al Bano de pe Stadio Olimpico, unde au fost aproximativ 70.000 de spectatori, a ajuns subiect de discuție în presa italiană.

Publicația Wanted in Rome a scris că imnul Italiei a fost „măcelărit”.

Conaționalii legendarului artist n-au ținut cont de nimic nici pe rețelele sociale și l-au pus la zid pentru prestație: „Rușinos”, „Retrage-te”, „Capodoperă penibil㔄Am convulsii” sau „Suntem gata să murim și noi, stadionul a fost deja îngropat”.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

8 Comentarii

 1. pt ca s-au folosit de un cantaret de 81 de ani…cum credeau ca se va descurca, jucatorii nu mai au ”aer” la 35-40 de ani si se retrag….

 2. Ce-i de mirare în țara unde în La Scala din Milano se arunca cu roșii pe scenă pe vremea Traviatei cînd nu se cânta bine. Aia a fost critică muzicală nu ce scriu…

 3. Am ramas cu gura cascata cand l-am auzit. Nici la betie nu ar canta cineva cum a lalait el. Fals, fara ritm, improvizat.

  https://mediasetinfinity.mediaset.it/video/coppaitalia20232024/al-bano-canta-linno-ditalia-prima-di-atalanta-juventus_F312800701041C02

  Si organizatorii sunt de vina. Intonarea imnului e un moment solemn. Am mai vazut inaintea unui meci cum o pitipoanca macelarea acelasi imn, dar nu au criticat-o prea multi pentru ca era tanara si purta mini de i se vedea lenjeria.

 4. „Dupa o varsta te intorci in copilarie si fiecare trebuie sa se joace la scara lui.” NU DAU CU PARUL-DOAR ÎNTREB:ȘI DOMNUL J. BIDEN?

 5. super dialog la inceputul filmului „gladiatorul”, pe care l-as urmari intr-una.
  „Quintus:
  People should know when they are conquered.
  Maximus:
  Would you, Quintus? Would I?”…

 6. ….nu ca imnul italian nu ar fi masonic pursange ca si cel romanesc si ca si marseieza, internationala s.a.
  Leitmotiv: moartea. Cu sange, cu frati, cu ura, cu tota gama.
  Asta asa, ca tot veni vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.