Al Pacino va deveni din nou tată

Al Pacino, unul dintre cele mai cunoscute staruri ale Hollywoodului, va deveni din nou tată. Actorul aşteaptă acest copil cu partenera sa Noor Alfallah, 29 de ani.

Cei doi ar fi împreună din timpul pandemiei şi au fost văzuţi pentru prima dată împreună în aprilie 2022. Noor Alfallah este însărcinată în opt luni, dar sexul copilului este încă necunoscut.

Pacino are deja alţi trei copii: Julie Marie, 33 de ani, a cărei mamă este profesoara de teatru Jan Tarrant, şi gemenii Anton şi Olivia, 22 de ani, ai căror mamă este actriţa Beverly D’Angelo.

Alfredo James „Al” Pacino, câștigător al Premiului Oscar pentru cel mai bun actor, precum și unul din câștigătorii ai Triple Crown of Acting, s-a născut pe 25 aprilie 1940 la New York. Printre cele mai cunoscute roluri se numără cele din filmele Nașul, Scarface, Parfum de femeie etc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

2 Comentarii

  1. Singurul semn de intrebare e „cu cine va semana copilul ?” Cu gradinarul, cu soferul sau cu postasul ? … Vedeti, la 83 de ani e mai vînă decit vîna de bou a lu’ Ghita ! Si mai faceati misto de tataie Bideu … pai ala o fugareste si acuma pe Nancy Pelosi pe culoarele Congresului !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.