Al șaselea caz de variola maimuței în România!

Al șaselea caz de variola maimuței a fost diagnosticat în România, anunță autoritățile.

Este vorba de un bărbat de 40 de ani.

Acesta s-a prezentat la o clinică medicală din București iar investigațiile de laborator au confirmat joi că pacientul este infectat cu variola maimuței.

Bărbatul va rămâne în izolare, au stabilit specialiștii.

De asemenea, a fost declanșată ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

18 Comentarii

 1. Variola maimutei este pedeapsa Divina pentru apararea umanitatii impotriva raspandirii practicilor LGTB. Dumnezeu nu bate cu parul bate cu variola maimutei.

 2. De aici și termenul contact direct, inventat în vremea pandemiei. Homosexualii transmit virusul între ei.

 3. bineinteles, e vorba de bunul dumnezeu ! Razbunarea materiala a imaginarului, hahaha.

 4. ba,da ce tot dati poze cu biden cel batran ,ca el e cazut in cap de pe bicicleta ,nu din copac!
  scoate el limba la rusi ,da cu atata ramane !

 5. Astora cu variola maimutei le urez ” vânt în pupa „! Bai ala care zici ca postez prea repede, ai luat si tu?

 6. Gelu, am citit un articol cu ceva timp in urma in care un american, director general in o mare compania declara ca Dumnezeu l-a ” binecuvitat ” cu faptul ca el este bulangiu ! Imbecilul asta nu a citit se vede in Sfinta Biblie , despre distrugerea Sodomei si a Gomorei, din cauza ca mai toti erau LGBT, cu imnul ” : duru, duru, duru, cea mai buna p—a-i kooru!…https://ro.wikipedia.org/wiki/Sodoma_%C8%99i_Gomora#Textul_biblic

 7. Cine e al saselea? Catu,Ciuca,Johannis,Ciolacu,Hunor ? Nu sunt ei? E secret de stat de importanta deosebita? Daca nu sunt ei ar trebui sa se abtina ,ca sa nu ia variola maimutei.Trebuie ca liderii politici care se au ca fratii la furat,sa nu mai sodomizeze romanii cu 50 de bani si sa aibe si nesimtirea sa vorbeasca ca atat sa putut.Dar pentru voi de ce se poate fara numar,si nimic pentru popor? Voi in lux nesimtit si poporul in foame si mizerie.De vina e Putin nu-i asa Johannis? Daca Putin e de vina ,atunci Putin va veni sa faca dreptatea lui cu voi.Cum va face? El stie mai bine ,ce a facut cu mafiotii si coruptii din Rusia,cred ca va proceda la fel si in Romania.Mai sunt 3 luni.

 8. Apel catre populatia Romaniei.Returnati cei 50 de bani domnului presedinte,ca semn al demnitatii si solidaritatii romanesti.Johannis are curtea mare, atat la sibiu dar mai ales la Cotroceni. Manifestativa dreptatea si demnitatea si duce-ti fiecare roman 50 de bani la Cotroceni,sa vada domnul presedinte cat sunt de uniti romanii,ca nu sunt de acord cu explicatiile ca atat sa putut.Dar la bugetarii din administratie de ce sa putut mariri nesimtit de mari la salariu? Romanii nu mai pot suporta batjocura guvernului si a presedintelui primind 50 de bani reducere la pretul benzinei si motorinei.

 9. Ce vorbești, deja al 6-lea caz de implementare a variolei maimuței pe timp de război? Adică onegeul ‘Accept’ devine tot mai numeros? Excelent!
  Evident că tataie Rafila belongs to yesterday cu recomandările lui. Bine, nu numai el.
  E multă dragoste pe lume între diferiți oameni, care nu poate să se abțină să nu și-o dea unii la alții, dar și între diferite femei, care tot așa face; e demonstrat științific.
  Ce vream să zic: dacă ăștia o țin așa cu educația sexuală la nivel de grădiniță, deja pe mine nu mă mai interesează să trec mai departe, în clasa întâi.

 10. Poponari din toate țările,uniti-va! Înainte cu libertinajul până la groapa! O societate deschisă în partea dorsala!

 11. Maimuțoiul de 40 de ani, a incălcat regula antropoidelor , a stat capră !

 12. a cui variola?
  -a maimutzei……
  (maxtor se gandeshte la „matricola shcholara”….)

 13. Fragment din imnul internationalei lgbtiqiste: Hai la variola cea mare/ lgbtiqist cu lgbitiqist sa ne unim/ și internațională ce lunga, în dos sa o priponim.

 14. Cam multi maimutzoi pomponari pe la noi……[Rumburak]

 15. Se raspandeste si la heterosexuali la fel ca la homosexuali. Problema e ca ni se scot ochii cu aceasta boala care se raspandeste greu si care nu e o boala care te omoara maine ci este tratabila, si nu se face mai nimic in legatura cu altele mult mai periculoase. Aceasta boala e folosita pe post de sperietoare fara sa fie cazul, probabil ca vor sa lanseze un nou vaccin dupa ce covidul s-a dezumflat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.