Alain Delon a fost plasat sub protecție judiciară

Alain Delon a fost plasat sub regim de protecție judiciară de către un judecător de tutelă de la tribunalul judiciar din Montargis.

Tribunalul a decis să îl pună „sub protecția justiției” pe Alain Delon și îi desemnează un reprezentant legal „pentru urmărirea sa medicală și alegerea practicienilor care îi asigură urmărirea”. Pe 10 ianuarie, avocații lui Alain Delon și ai fiului său cel mare, Anthony, au cerut „punerea sub protecție” a legendei cinematografiei, „din motive de sănătate”, a anunțat parchetul din Montargis.

O expertiză medicală efectuată de un medic mandatat de procuror a fost apoi efectuată pe 13 ianuarie, potrivit acelorași avocați. Ordonanța din 25 ianuarie a judecătorului de tutelă notează că „există „disensiuni între cei trei copii ai domnului Alain Delon, în special în ceea ce privește îngrijirea medicală a acestuia și practicienii însărcinați cu urmărirea sa”.

„Este necesar, având în vedere conflictul din jurul adultului, ca un reprezentant legal neutru și imparțial pentru protecția adulților să fie desemnat pentru aceștia”,se arată în textul ordonanței.

Expertiză. Alain Delon, “risc suicidar major”

Scandal în familia starului francez Alain Delon

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

 1. „având în vedere conflictul din jurul adultului,”
  -e clar,
  Frantza l-a declarat mumie!

 2. Aoleuuu 😊
  FOST-ai LELUle CAT ai FOST!
  Inca Odata declar ca imi pare RAU ca in Urma cu ZECE Ani, cand avea 79 d de Ani,
  Varsta mea de ACUM, NU l-am abordat cu MyPWL, My Program of WellBeing and LifeStyle.
  SIMPLU si eficient de ReFACERE a CORPului prin Body Building SI O anume Alimentatie, OMNIVORA SI Consistenta la Discretie, OriCUM … 😊
  Mai putin ALCOOL si TUTUN, TOTAL excluse!
  Mi-a fost SFIALA de MitStock, ca Tipuu’ ERA un DUR!
  Da’ am fost FRYER!
  Pen’ca:
  – Discutiile PreLiminare erau OriCUM prin EMAILs
  – COSTuu’ ONORARIULUI MEU,
  ar fi fost la modul EVIDENT, MUUUULRT mai mic decat Cele cu AVCuu’, Medicii, Avocatii, etc.
  – Tipul ERA un DUR, dar – desi NU a facut Scoli GRELE … 🙂 – SI foarte Destept, deci SE PUTEA sa fi percutat tocmai pen’ca ESTE un Mod Original de RefACERE Corporala, AntiAging si Sanatate PERFECTA in Longevitate VIRILA si VIGUROASA … 😊…
  – NUMAI Copiii LUI, InDarjiti la Avere, SE POATE sa ma fi „vanat”:
  „CEee, Baaaa, ACESTA!,
  Il tii pe Al_Batran in PUTERI pana imbatranim NOI si ajungem la AVC … 🙂 sau murim NOI?”
  CE puteam a FACE?
  AltCEVA decat sa fii fugit SANATOS si rapid … 😊

 3. CONTINUARE
  SE POATE ca numai Anouchka sa ma fi aparat EFICACE, ca d’AIA o iubeste Alain, ca i-a „mirosit” pe Ailalti FRATZII – ASHA Daramat cum este ACUM, ca sunt PreaDestulDeMult Leshinati si GRABIIIITI dupa MILIARDUL de Euro, OSANZA Financiara a lu’ ALAIN!
  AVIZ Miliardarilor care POT evita Trista SOARTA a Faimosului ALAIN DELON din cauza VARSTEI.
  IO sunt „OPTIMISTIC” ca imi voi gasi Miliardarul sau/si Miliardareasa POTRIVITI :
  SUNT, Il Y A beaucoup des Miliardaires et MILIARDTRICES, Les potentieles CATINDATES a MyPWL, DANS le Monde ENTIERE!
  DACA stiu CUM sa le prezint IDEEA, Ala SUNT!
  DEJA lucrez frenetic si indarjit la Crearea PERFECTA a AMBALAJULUI Ideii!
  ACUM stiu CUM sa ii abordez:
  Le povestesc CE am scris mai sus … 😊
  Si, mai sunt DESTULE CAZuri de Persoane Foarte BOGATE care au parasit PreMATUR aceasta Lume – IN PLUS – traversand PENIBIL si DEZGUSTATOR la Privit si Suportat de catre Apartinatori, dupa Varsta de 60 de Ani, Timp de 10 -20 de Ani, o LUUUUNGA si Penibila AnteCamera a MORTII!
  Patrick Swayze, Luciano Pavarotti, Kirk Douglas, etc. KIRK a trait mult, dar CUM arata, visai uraaat Luni in Sir … 😊
  NU este TOTuu’ sa TRAIESTI CatDeMult!
  SA TRAIESTI CatDeMult, da’IN Sanatate PERFECTA bucurandu-te de TOATE … 😊absolut TOATE Bucuriile NATURALE ale Vietii, CeaMaiMARE fiind Excursiile CONTINUI si INCA Dese in Gradina de Jad a Femeii … 😊😊
  DINCOLO de Placerea IN SINE este SI un Al TREILEA Pilon de SANATATE, in Mod absolut OBIECTIV, prin EndorFinele eliberate MASIV in TIMPuu’ ExcursiiLOR, proportional cu TIMPuu’ DeZBATERIlor, CatMaiIndeluuuungi in Schimb DESE si … 😊ZILNICE … 😊
  NU mirosi urat, NU te slobozesti Pre Tine, pastrezi DINTZII si NU iti PUTE Gura, te MISTI Liber, NU te vaiti de Dureri, NU plictisesti cu Amintiri PRAFUITE, etc.
  NU CHINUI Apropiatii, DIRECT!
  Cel mult, cu LUNGIMEA Vietii … …. … 😊 😊 😊

 4. PS Uitai, deci „trebuie ca”(Barbarism LINGVISTIC Vechi, dintr-o Anume PARTE a Telectualitatii … 😊)
  Sa mai lucrez la MyPWL si la Marimea Greutatilor RIDICATE … 😊
  Uitai de Cestiunea FARTs!
  Sa NU ajungi ca Biden si Hitler care trageau d’Astea, MULT si DES Zilnic, da’ SCAPAAAAATE far’ de Voie!
  GENuu’ Proxim este ca TOTI le tragem ZILNIC … 😊
  DACA sunt SUB Twenty Daily, este SANATATE Curata:
  NU se cade sa STRICI Carutza de Matze SANATOASE, care ”lucreaza”, NU ca Dinescu la TVR IN DIRECT la Lovilutie, CARE „arata” sau „SE Facea”, ca „lucreaza”, pe Niste NeNOROCITE de FARTs!
  DIFERENTZA Specifica este ca UNII LE SCAPA, fara de Intentie … 😊
  In ACEST Caz, Prognosticul este GRAAAAV, inspre SUUUUMBRUuuu …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.