Albu și Borza excluși pe termen nelimitat din lotul Rapidului!

Tocmai când luaseră viteză în urmărirea FCSB jucătorii Rapidului s-au oprit brusc în gara Iași, suferind primul eșec din acest an, 1-3 cu Politehnica. Interesant este că giuleștenii au fost cei care au deschis scorul după pauză, prin Krasniqi și au fost permanent echipa aflată la pupitrul de comandă.

Însă, la prima acțiune mai serioasă în careul oaspeților tocmai veteranul Săpunaru, care la 39 de ani și-a mai prelungit contractul pentru un alt sezon, a comis o gafă atât de mare, încât și-a făcut singur cruce de ceea ce a putut face și a venit o egalare la care nu se gândea nimeni.

Jucătorii lui Bergodi au acuzat șocul, au pierdut luciditatea și Poltehnica Iași i-a mai taxat de două ori, învingând, nesperat, cu 3-1.

Foarte ironic, antrenorul gazdelor, Leo Grozavu a spus că e în pedigreeul Rapidului să aibă astfel de opriri când totul pare bine. Extrem de supărați și aproape violenți au fost numeroșii fani rapidiști din tribune, care aproape că au vrut să vină și să ceară socoteală actorilro de pe teren, dar până la urmă s-au mulțumit să le scandeze Rușine să vă fie și să în ceară lui Săpunaru să se retragă. Veștila care însă sigur vor inflama la maxim spiritele și care au determinat pe acționarii clubului să ia imediat măsuri dure au venit abia după meci, în timpul nopții.

Miercuri este etapă intermediară și Rapid va juca acasă cu UTA. Din acest motiv s-a decis să se doarmă la Iași și să se plece a doua zi dimineață.

Numai că Alexandru Albu și mezinul Andrei Borza, 18 ani, venit de la Farul, au găsit de cuvință să fugă din hotel și să se consoleze în barul de fițe Fratelli din Iași. Aflând de fapta lor conducerea a decis pe loc scoaterea celor doi din lot pe termen nelimitat!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.