Alcaraz, ce surpriză, ce necaz!

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, numărul 2 mondial, a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami de bulgarul Grigor Dimitrov, în două seturi, 6-2, 6-4, într-o partidă disputată joi.

Alcaraz, principalul favorit, venise la Miami aureolat de succesul de la Indian Wells, unde a reuşit să-şi apere titlul în urmă cu două săptămâni.

Spaniolul nu a putut face faţă însă jocului deosebit de incisiv etalat încă din debutul meciului de Dimitrov, care a reuşit în total 24 de „winners”, încheind socotelile cu Alcaraz după o oră şi 34 de minute de joc, sub privirile unor celebrităţi precum Mike Tyson şi Jimmy Butler, care s-au aflat în tribune.

Bulgarul, care luptă pentru al doilea său titlu de categoria Masters 1.000, după cel cucerit la Cincinnati (Ohio) în 2017, îl va înfrunta sâmbătă în semifinale pe germanul Alexander Zverev, numărul 5 mondial şi campionul olimpic en titre.

Zverev a dispus la rândul său joi, cu 6-3, 7-5, de ungurul Fabian Marozsan (locul 57 ATP), cel care eliminase în tururile precedente doi jucători din Top 10 ATP: danezul Holger Rune şi australianul Alex de Minaur.

În cealaltă semifinală de la Miami se vor înfrunta italianul Jannik Sinner şi rusul Daniil Medvedev, într-o reeditare a finalei Openului Australiei, câştigată de Sinner în luna ianuarie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.