Alegerea lui Iohannis în fruntea PNL, contestată în instanță

Primarul PNL din Pucioasa Dănuţ Bădău a contestat în instanţă alegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al partidului.

Contestaţia a fost depusă la Tribunalul Bucureşti.

Primarul PNL susţine în contestaţie că alegerea lui Klaus Iohannis s-a făcut ilegal.

Potrivit acestuia, noul statut al partidului nu a fost aprobat de instanţă și nu puteau fi organizate alegeri conform noilor prevederi. Bădău mai afirmă, potrivit televiziunilor de știri, că nu a reuşit să găsească nici acum organizaţia în care Klaus Iohannis s-a înscris în rândul liberalilor şi nici procedura prin care s-a întâmplat acest lucru.

Bădău a fost demis din funcţia de preşedinte al PNL Pucioasa la sfârșitul anului trecut.

Oficial în PNL, primarul a fost prezent la Congresul noului partid al lui Călin Popescu Tăriceanu, potrivit gazetadambovitei.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8575 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.