Alegeri în SUA: statul profund are marioneta perfectă

Statul profund din SUA are un favorit în tabăra republicană pentru alegerile prezidențiale din acest an – Nikki Haley, fostă ambasadoare a SUA la ONU, numită chiar de Donald Trump. Haley a reușit să-l depășească în sondaje pe guvernatorul republican al Floridei, Ron DeSantis, și a devenit repede favorita marilor publicații și televiziuni americane.

Donald Trump beneficiază de un ecart mare în sondaje față de Haley, însă statul profund va face totul pentru a o promova pe fosta ambasadoare la ONU. Jurnalistul Tucker Carlson consideră ca marii donatori pentru campaniile prezidențiale ale democraților, nemulțumiți acum de scăderea popularității președintelui Biden și de lipsa totalaă de popularitate a vicepreședintei Kamala Harris, se vor orienta către rivala republicana a lui Trump. ”Lăsând la o parte stratul superficial, Nikki Haley are priorități politice identice cu cele ale lui Biden și cu ale oamenilor care îl susțin pe Biden”,spune Carlson.

Discursul lui Nikki Haley este similar cu cel al marilor trusturi de presă și al oamenilor administrației Biden. La un miting electoral din luna octombrie, Haley a susținut că în spatele atacului Hamas din Israel se află președintele rus Vladimir Putin, că serviciile ruse au ajutat Hamas, urmărind ca războiul din Israel sa distragă atenția de la războiul din Ucraina. Este o ”narațiune” tipic neoconservatoare. Într-un interviu recent pentru UnHerd, fostul ofițer CIA Mike Baker (deloc un critic al politicii externe a administrației Biden) nu a acceptat teoria implicării Rusiei în mai toate evenimentele defavorabile politicii externe a SUA; el considera că ”oboseala” războiului resimțită în Vest se datorează nu propagandei ruse, ci culturii occidentale, pe care Putin o cunoaște și pe care a mizat. Fostul ofițer CIA mai spune că distragerea atenției SUA de la războiul din Ucraina nu se datorează Rusiei, ci ține de o ”tulburare a lipsei de atenție” de care politicienii americani suferă de mai multe decenii.

Invitat in emisiunea lui Tucker Carlson, antreprenorul de origine indiană Vivek Ramaswamy, candidat republican la alegerile primare republicane, a declarat că Nikki Haley este o ”marionetă” și un ”cal troian”.

”Cred că adevărații maeștri păpușari sunt apolitici. Sunt câteva lucruri la care sunt foarte atenți: mașina războaielor de peste hotare să fie printre priorități, să aibă controlul administrativ în Statele Unite. Iar acum au găsit o marionetă mai bună în Partidul Republican. Ei au niște obiective fundamentale, iar Nikki Haley este cel mai bun cal troian care să-i ajute să-și atingă aceste obiective”, a spus Ramaswamy.

El consideră că este limpede că ”sistemul bipartizan” își dorește să transforme alegerile primare republicane într-o cursa foarte strânsă în doi: Donald Trump și Nikki Haley. ”Nu este nici Biden, nici Gavin Newsom. Este Nikki Haley și Partidul Republican”, mai spune Ramaswamy despre strategia statului profund din SUA. ”Și cred că Haley este perfectă pentru o marionetă, pentru că în acest fel statul profund nu va mai putea fi acuzat de partizanat cu Partidul Democrat, împotriva fostului președinte Donald Trump”. ”Sistemul nu-l va lăsa pe Trump să câștige. Ei au ales alternativa și sunt gata să o scoată în față”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 17

48 de Comentarii

 1. Statul pro-fund are toti candidatii in buzunar. Trebuie sa fii trepanat sa crezi ca in fieful lui Rockfella, un mascarici ca Trump s-ar opune o nanosecunda globalistilor satanisti. Noaptea mintii

 2. E foarte mare miza. Astea sunt cele mai importante alegeri din istoria modernă. Nu doar în SUA, ci şi în restul lumii. Este un soi de Armaggedon care se desfăşoară acum şi rămâne de văzut la sfârşitul anului dacă va câştiga globalismul acest război, caz în care toată civilizația occidentală va fi terminată şi probabil va urma şi războiul nuclear.

 3. America stat democrat ?….cea mai mare cacialma politica….America e statul în care doar banul conteaza….restul ? gunoi….

 4. Din partea mea, america poate și merită să se ducă dracului! Sa se aleagă praful. Lumea va fi mai bună cu văcarii avind botul pe labe.

 5. Io zic ca Nikki si Michelle se vor bate in finala si Obama va lua al patrulea mandat. C-asa-i in tenis. The president is (s)elected. Dupa, va fi o lupta pentru un nou Nobel pentru pace de nu va ramane piatra pe piatra.

 6. Cand distrat , calm si ABSOLUT sigur-pe-sine
  va spuneam acum un TIMP in URMA (inainte de april 2022)
  ca daca TRUMP trece de August 2022 -> PAPUSHARII nu-l mai pot oprii
  NU CREDEATI !
  Cum n-a crezut TRUMP atunci cand i s-a tradat ca „democratii” organizeaza „evenimentul MINNEAPOLIS” !
  Acum dupa ce TRUMP a vazut ce poate „gruppul” ce-si spune QANON .. a chiar iesti in public cu aprobarea si si-a cerut scuze inteim si demi-oficial !-> 3301 il sustine …”diafan” = TRUMP castiga „BIDENISTI” pierd nu oricum ci ridicol ! JOE isi va avea chiar: PLODUL IN PARNAIE ! 🙂
  Nu uitati de : „NINGE PE FED! 🙁

  SHALOM !

  [„23 ianurie” USA 🙁 🙁 🙁 ]

 7. „ DA NU VĂ MAI SPERIAȚI ! MOARTEA NUCLEARĂ E SCURTĂ ȘI APROAPE GLOBALĂ! CEI RĂMAȘI VOR MURI ȘI EI-DAR ÎN CHINURI GROAZNICE!

 8. Problema doamnei e ca are un IQ>90 !
  USA deja sgtie din experienta istorica und ajunge daca-si „unge” sefi de asemenea PROASTA INTELIGENTA !
  USA e out pentru ca „don’t underestimate Joe Biden’s ability to mess something up”(dicto OBAMA, si totusi l-au pus sef)!

  USA e ca IMPERIUL ROMAN inaintea caderii maretii lui CIVILIZATORII …barabarilor primitivi , inculti , putini la numar insa
  la fe de INDARJITI precum … talibanii-n-sandale din muntii afghani ! 😀

  USA in stranie DESTRMAREA din INTERIOR ! -> UKRAINA a fost CIREASA D PE TORT !
  FED-ul = PAUPSHARII … vad ca NIMIC NU MAI FUNCTIONEZA ! USA are o infectie intern-ideologica care-o ucide ca un
  CANCER CULTURAL !
  SHALOM !

  (PS: IMPERIILE MOR DISTRUSE DIN INTERIOR = ce vedem azi in USA, NU CREDEAM POSIBIL acum un deceniu 🙁 🙁 🙁 SEMN ca e OUT!)

 9. Trump nu va mai fi niciodata presedintele SUA, sperante zadarnice,asteptari inutile,muscalii in depresie. S-a dovedit un infractor marunt ,a scos bani si din cazarea delegatiilor straine prin hotelurile lui:)))))))

 10. Nikki Haley e mult peste McDonald strumph😂 atat ca pregatire universitara cat si politic ,a fost guvernatoare de succes al statului Carolina de Sud, nu a incalcat niciodata legea ,ca strumphul mcdonalD, si a fost loiala lui Trump cand a fost la ONU😂😂😂

 11. Statul „profund” al lu Marchievici preluat din TERTZI de incredere e omologul STATULUI SECURIST roman, STAT COMINTERNIST SUPT ACOPERIRE „anticomintern”!!! Prepozitia „sub” in forma „supt” a fost folosita de mine in premiera si preluata de…ticalosi!

  PROFI Manole e un pseudoistoric extrem de guraliv fabricat in iepoca de Aur ca FALSIFICATOR al ISTORIEI MILENARE a ROMANIEI GENERICE…AGENTUL SOCIETIC doru popescu APATRIDU e omologul lui pe forum…

 12. Aiiiiiiiiiiii, am laut „plasa” cu bidinel atunci cand ne-am dat de ceasul mortii sa-l aducem la putere acum „statul profund” ne-a „aprofundat” adanc. Cam asta este ordinul dat catre „conserve” de catre neomarxisti, s-au trezit ca „musca in lapte” si scum se ineaca cu propia lor lacomie, pai ce credeati conserve expirate ca lumea se afla „degetul vostru ala mic”, pe bai frairilor cand o sa termine aventura lui putinel in Ucraina din rusia va mai ramane doar amintirea, si daca nu credeti intrebatii pe chinezi ce au de gand cu siberia iar pe cei din Caucaz cum stau cu „independenta” ca sa nu mai vorbim de aia din sud-vestul rusiei care abia astepta sa-si declare independenta

 13. Presa, spuneti si cu cine e maritata Nikki Haley, ca lumea sa-si faca o parere despre impartialitatea sistemului democratic american.

 14. Stati cuminti si nu va mai excitati ,pt. ca indiferent ce presedinte ar avea America ,tot la fel cum sa comportat pana acum o va face. Asa ca nu mai va ginditi la o schimbare in bine ,pt. ca la fel vom sta in genunchi in fata acestor criminali .

 15. Asa cum stiti de mult, ca doara va tot spun de peste 3 ani ,Trump nu va cistiga nici nominalizarea si nici alegerile din 2024 .O data America s-a pacalit .Doamna Clinton nu a fost ajutata stiut fiind , la vremea respectiva , cum ca are deja 3 mil de voturi in plus .Destinul si intimplarea l-au favorizat atunci pe Trump .Acum Trump nu are sprijinul niciunei natiuni democratice (doar „orbul gainilor ”de la Budapesta si Moscova inca mai spera ). Toate aceste forte imense ca si influenta lor in SUA nu vor accepta Trump chiar daca nici J.R.Biden nu va mai candida sau daca va candida va oferi pe tava doamnei Haley cistigul .Este posibil ca si Partidul Democrat sa schimbe candidatul ceea ce va ajuta nominalizarea doamnei Haley din partea Partidului Republican .Uitati de Trump.Dezvaluirile vor veni in cascada .Epstein , Deutsche Bank, problemele cu zecile de procese , eliminarea din listele electorale din Colorado si Maine , retragerea sprijinului financiar , afilierea lui Trump cu noi dezvaluri ce tin de banii oferiti in campania electorala de catre China , alte noi dezvaluri , vor seca banii necesari continuarii parcursului electoral al lui Trump .Influenta Occidentului si cunosterea oferita de catre UE si toti ceilalti aliati ai NATO (doar nu o credea cineva ca poate Trump sa desfiinteze el NATO) il vor scoate din jocul politic .Acum nu mai este de gluma .

 16. 🥳ul și gașca de KhaZari de la Kiev au bagajele deja pregatite !
  Daca 🎃ul iese iar POTUS, Jale’nSky, Șmigăl, Arakhamyia, Hannah Mailar, Gordon et Co. se vor înghesui să se agațe de coada avionului.
  Altfel, se VOR AGĂȚA sub Podul Pivnichnîi din Kiev, măRog…😜
  [°°°RumBurKaK-UrKaK BuiMaK-RumBurKaK°°°]

 17. Pentru că cetățenii americani să nu rămână fără „democrație”are grija „statul profund” pe care noi românii l-am numit în cazul nostru mai șmecherește „statul paralel”.Sunt aceeași Mărie numai numărul la palarie e altul.
  După cum ați observat am „importat”
  de la „mama democratiei”,am avut și „noroc” cu securiștii vechi ,care ne-au scăpat de comunism și s-au reorientat,privatizat,au făcut ce i-au tăiat capul, apoi au predat țară că sa fie protejați.S-au ales cu pensii speciale și cu imunitate veșnică!
  „Statului profund”i-a convenit situația ,ba au rămas chiar surprinși de așa chilipir!
  A urmat „reformarea” partidelor in cazul nostru s-a reușit reformarea PSD-ului lui Dragnea ,in regim de urgenta și în zăngănit de cătușe.
  La ei e in curs de „reformare” Partidul Republican ,care v-a da in acest an un președinte,încă e in joben .Fiți siguri că o să fie unul mai căzut în cap decât Biden.

  Uite așa le-am luat-o înainte americanilor in materie de reforme și democrație.
  Vedeți cum „statul profund paralel”
  are grijă de noi sa nu ne rătăcim și pentru asta a devenit anticipativi,candidații la prezidențiale sunt „selectați” că atunci cand mergem „democratic”la vot
  să nu greșim.
  Aia mai mici nu mai contează ,sun dirijați de zăngănitul cătușelor că și turma când aude talanga.

 18. Va avea o viata lunga ca a cometei cu acelasi nume !
  Nu doar ca-i intelectual limitata (nivelul patentat PELOSI 😛 ) mai e si … proasta-n-gura !
  🙂
  L-a vorbit de rau pe TRUMP dupa ce ala a crezut in sotul ei = vremile alea s-au dus cum s-a dus prietenia lui TRUMP cu aceeia de teapa lui BOLTON ! 😐

  Rusi nu voia sa preia ODESSA si LITORALUL …insa marele 3301 i-a convins ca daca nu lasa Ukraina stat esuat
  multinationalele „samanta de scandal” acolo
  vor face CANCER anti-rusesc in timp daca-s lasati sa faca prin PROFIT metastaze !

  PUTIN a ras la-nceput zicand ca RUSSIEI i-e imposibil asta (=lupta impotriva intregului NATO!)
  MISHTEUAX a ZIS:
  – Volodimir tine-mi berea pana-ti pot demon stra cu ambele maini ca: … „(NU) Mi-e frica de … POGROAME!” 😀

  E deja in MEGA-planul Rusiei preluarea INTREGULUI OBLAST -> ODESSA !
  Dupa prostia lui ANGELIKA MERKEL care-ntr-un moment de lucidiate i-a zis russului 🙂 ca MINSK 1+2 au fost doar semnate pentru a pacali RUSSIA … PUTIN stie ca NU POATE lasa „samanta yankeie de scandal MULTINATIONALELE” intr-o tara strategic vecina lor !

  MISHTEAUX prin strania lui inteligenta a facut mult rau „unora” … cea mai mare PAGUBA (multi-miliarde, colateral)
  a fost TUN-ul INFORMATIONAL al SECOLULUI
  prin care l-a salvat pe Xi de la o LOVITURA DE STATDE CATIFEA !

  Asta a pus capac pe strategia USA ! DE CE FACE NEUTRALUL OBSCUR MISHTEAUX de astea 🙁 🙁 🙁 … pentru cadin plictiesala ajungi sa faci si ce nu ti-ar placea … ne-plictisit !

  TRUMP , dupa strania afacere ante-prezisa „MAR-A-LAGO” deja crede in el !
  CE-L SALVEAZA PE TRUMP de la soarta lui JFK ?

  Continutul DOSSARELOR de la MAR-A-LAGO gasite cu copertile GOALE … 😉 … de parca MARELE BLOND
  stia avertizat de PROPHETI ce v-a urma …

 19. REPET pentru cei care nu-i stiu profetiile in timp: MISHTEAUX chiar e SPECIAL -> TRUMP chiar va redeveni POTUS
  si
  FARA SAPTAMAN in care COMEY demult n-ar fi fost ZAPACIT INFORMATIONAL 🙁
  HILLARY nu pierdea … arogant-talamb-ZGARCITA … meciul!
  (TRUMP e darnic ! Stie ca pentru a catiga ceva trebuie sa … „investesti” nu sa „obligi” 😉 🙁 … Q)

  SHALOM! ❤️❤️❤️
  [ochii pe 23 ianurie …USA ! crede naibi in dunezeul chior, cu doar un OCHI mazgalit-mason pe DOLLAR ! 🙁 ]

 20. Ceea ce vedem va continua .Aceasta decizie este doar un mic pas ce vine in urma deciziilor anterioare luate de catre Iohannis .Trilaterala Rep.Moldova ,Romania ,Ucraina ,parteneriatul strategic nou infiintat , ajutorul acordat Ucrainei in plan militar si economic , intrarea Romaniei in Schengen si parcursul devenit European al Rep.Moldova si al Ucrainei , oferta ce tine de instruirea pilotilor de avioane F16 si de alte noi oferte ce se concretizeaza chiar acum cu Marera Britanie , tintesc nu numai nasterea unei forte militare extraordinare in aceasta parte de lume dar si opresc toate actiunile ruso – maghiare inca din fasa .Forta data de aceasta Uniune(Visegrad s-a dezintegrat)va cuprinde si Polonia si va contesta in curind si dominatia Turciei din Marea Neagra ca si partea Europeana a Stambulului .Dupa cum bine vedem Marea Neagra nu mai poate oferi protectie niciunei forte navale indiferent cit de mare si de puternica este ea .In Romania vedem cum Orban de Budapesta vrea sa formeze o alianta punctuala aducind impreuna pe Kelemen(UDMR) ,Barna(USR),Ciolos(Reper) ,Orban fost PNL si Tomac(PMP) spre al sprijini ,conform dorintelor Moscovei ,punctual, doar in alegerile Prezidentiale , pe Simion (AUR). jocul devine interesant pe nmasura ce Trump pierde fondurile si sprijinul material al amarilor investitori si pe masura ce banii se consuma iar evenimentele atasate il prind din urma pe Trump .

 21. Abia astept sa fie descoperita de cineva din SUA si dana budeanu ca face numai jafuri din banii publici ca ea face nu stiu ce protocoale prezidentiale? Pai ce sa faca o panarama divortata cu trei foante care arata de parca sunt luate de la Dragonul Rosu? Acum sincer, femeia e de nota 5 la design si de nota 6 in politica.
  Si nu doar ca face jafuri intelectuale, mai si tradeaza tara cu tot felul de straini despre care crede ea ca sunt illuminati. Doamne, mare e gradina… or sa rada si curcile de ea dupa 2025.
  Prefer sa fiu cersetoare decat o violatoare de Constitutie care face jafuri pe banda rulanta si care mai si omoara oameni la propriu cu asanari de handicapati.

 22. Azi noapte am avut de-a gaz ilariant din apartamentul unui agent de penitenciar din politie de pe unde mai are ea pile si totodata si iradiatii ca sa fac niste parkinson ca sa ma opresc din scris. Ai nu zau? Dar de ce sa ma iopresc din scris daca dana budeanu si cu prietenii ei satanisti sunt niste criminali retardati pe cale naturala?
  Li se pare lor ca e ok sa praduiasca statul la infinit de milioane de euro? Eu zic ca nu. Pentru ca nici nu stiam macar ca o astfel de impertinenta cu limbrici la gura poate sa ma declare vector fara sa stiu macar. Si apoi sa zica ca secretarele trebuie lichidate by default eu neffind secretara.
  Sa-i dea cineva o pereche de ochelari va rog.

 23. Nu uita ca si SARBII , UNGURII si deocamdata SLOVENii au deja din 7 decembrie o TRILATERALA in privinta ENERGIEI electrice Urmaeza si gazoase, = gazul Romaniei) si nu uita
  @mafalda
  ca ce vor ungurii nu e doar ce vor ungurii ci e ce vor si nemtii si austriecii de la OMV
  SEMNE ?
  Semne dupa nereusita PUCIULUI la BOEGRAD ca … ne pregatim de vremea lui … TRUMP ?
  Intreb pentru ca VUCICI a zis MERCI serviciului secret-informational al unei tari cu TERTZE interese in
  HUB-ul energetic (deocamdata) UNGAR+SLOVEAN+SARB … + BRICS+

  Asa @mafalda ca nu sti interpreta ce divin premonitoriu vezi !
  Dferenta intre tine cu acces la informatii si CIA
  e ca va trebuie … mishteaux …pentru a si intelege la ce „voi stiti cum 🙁 ” aveti informational acces !

  SHALOM ! (23 ianurie e de rau USA-ei 🙁 🙁 🙁 ! sa nu ziceti ca n-ati fost avertizati „divin” si „diafan” 😐 )

 24. PANDEMENTA AU AVUT LOC sub conducerea lui STRUPH și am văzut cu toții rezultatele,daca ajunge TRUMP DIN NOI ,VEDETI VOI CUM ACCELEREAZA SATANIȘTII CU URMATORUL PAS.CULMEA Sindromului Stokolm ,să adulati unul care nu a mișcat un deget să oprească haosul,câtă credibilitate poate avea acest ins și cât de creduli și naivi pot fi unii.TOTI RADPUND ACELUIASI STAPANI,FRATILOR!Daca vreți să faceți ceva inteligent începeți sa va DEZVOLTATI AUTONOMIA INDIVIDUALA,0 dependente de sistem.Cred că ați văzut în Pandemie ce cred despre voi și câte drepturi aveți sau cum se respecta LEGEA 😉🤨 UNITI.VA INTRE VOI ASTIA NEVACCINATI SI STANILITI TACTICI SI PLANURI DE REACTIE SI CONVETUIRE PENTRU CA DIN 2026 PORNESC CU URMATORII PAȘI DE CONSTRANGERE SI LIMITĂRI,LUATI ATITUDINE SI TERMINATI CU VISATUL SI DORMITUL SI ASTEPTAREA SALVATORILOR.

 25. Criminala de dana budeanu vorbeste despre Cotroceni de parca este casa ei permanenta?! Am vazut acum pe instagram si aproape ca am regurgitat.
  Mai da, sincer ce se intampla la Cotroceni? Cu ce scop sau patalama vorbeste ea in acest fel? Chiar si daca era dinn familia presedintelui nu ai cum sa vorbesti in acest hal despre puterea ta. Bine ca i-am vazut fetele ca sunt crescute sa fie complet idioate in public si am reusit sa imi dau seama astfel din comportamentul fetellor (parul in oc nepieptanat, pantaloni largi suflecat pana la genunchi si cu sobocapi in picioare pe trotuar la cumapraturi de suc de catina. am crezut ca sunt niste actrite proaste pentru diversiuni ca sa anuleze ce am zis eu la finantatorul ei principal) ca ea avand niste disfunctii cerebeloase adora sa acuze ea pe altii.
  Ea doar asa mai reusreste sa faca impresie buna? Le face acte la oameni ca sunt schizofrenici si le anuleaza parerile? Asta e o femeie sanatoasa la cap care sta prin cancelarii prezindentiale?

 26. niki la ei, niki la noi, niki Carpathia la mondialisti…
  Stiti voi…Nicolae presedinte ca sa fie ca’nainte!

 27. dana budeanu are ceva comun (nu mult !) cu
  mishteaux

  ce te supara la ea ? fata nu e nicimcar VULGARA in sensul mizerabil al cuvantului ! 😐

 28. slovenii si ungurii fac trilaterala cu sirbii . mai mare risu plinsu .ii compari bai miteuxcoi pe astia cu romania si ucraina . esti penibil mom cher

 29. Interesant e cât de puțin se vorbeste in Romania despre cei 50% votanți independenți din SUA. Multi dintre aceștia votează in cele din urma, dar dezamăgirea fata de clasa politica locala e atât de mare, încât oamenilor le e rușine sa spună ca se identifica cu republicanii sau cu democratii. Si mai interesanti sunt cei 20% dintre votanții neînregistrati pentru a vota la alegerile federale. De ce nu se pomenesc aceste aspecte? Simplu. Dincolo de naratiunea cu statul profund și statul paralel, democratia americana are multe probleme specifice. Chestiunea e inimaginabila pentru politrucii din Romania pentru care democratia e un sistem politic perfect. Iar cine scoate la iveala o vulnerabilitate e automat putinist, neoceausit si, evident, neolegionar. Nici jurnaliștii locali nu prea evidențiază astfel de probleme. Daca nu ating axa emoțională Occident/Orient nu fac audienta. Si nu postează lumea pe forum. Oricum, domnul Marchievici e unul dintre putinii jurnaliști locali care explica șuturile in dos pe care capitalismul i le trage democratiei mai ales la mama ei acasă.

 30. Oare nu se vede ce am scris mai sus?
  Ma deranjeaza ca a platit interlopi si oameni din politie si armata pe conenzi sa faca dosare de spion la nisto cu tot cu ai ca sa imi vada o viata personala inexistenta cu un fost sef. Initial doar eram urmarita de interlopi si imi erau compromise conturile si nici macar nu scriam despre ea online! feneia este proasta pentru ca a fost mintita de cineva si nu inteleg de cine! si nu ma impresioneaza deloc ca e prietena cu niciun imparat.
  VREAU DOAR SA SCAO DE INTERLOPII EI CARE MI-AU DISTRUS VIATA! Oamenii vor sa ma faca cu parkinson sau schizofrenie ca sa imi ia si averea. Despre ce vorbim?? SAm niste mici dovezi dar nu suficiente si totuleste mai ales din vina lui carmen s. t. cu care am fost invederata ca facea lucruri intime impreuna cu un fost sef. M-au banuit ca nistte idioate de lucruri si oricum si daca era ceva era viata mea privata. Mi-au incalcat drepturile in ultimul hal!Am carnea pe mine descuamata deespre ce vorbim? Si deformatiuni ca Kovesi! E suficient???

 31. Azi nopate am dormit nici doua ore de frica gazului de la centrala si din cauza iradiatiilor prin deviceuri de prin casa pe care nu le gasesc si ei oricum au niste aparate destul de mari care fac zgomot cand le lasa jos.
  Este o actiune concertata de exterminare pentru ca eu as fi spion. Cine face asa ceva daca nu niste criminale imputite? Am reusit sa imi dau seama in ani de zile. A inceput totul din februarie 2017. In 2019 am fost inchisa in intr-un uber de un interlop din vina lor swi din fericire acel om a inteles ca am lucrat pentru un agent aic si ca mai bine deschide usile. Despre ce vorbim? Cu telefoane date la HR etc

 32. Eu sunt ca Iisus Hristos pe cruce de 7 luni de zile si sunt luata la intrebari de tot felul de oameni care considera ca e suficient sa te speli cu chanel pe corp. Restul, sufletul sau carnea de peom nu mai conteaza? Mai alez ca nu am luat niciun cent pe vectoriat?

 33. „s spune:
  05 IAN. 2024 LA 14:38”

  Orice imperiu a inceput cu prima sabie !
  Orice miliardar a inceput cu primul milion!
  Orice HUB-continental(!) incepe cu 3 state ! (3 e un numar mistic la kabbalisti!)

  daca polonezii cu norvegienii si yankeii in nord
  nemti post-BIDEN in epoca TRUMP vor lua din HUB-ul (viitor alimentat de rusi ! IQ=?)
  pornit de „astia” de care razi ACUM !
  Ukraina va fi impartita ca GARANTIE, statelor RIVERANE ce primesc teritorii inapoie, ca rusii vor WIN-WIN nu paguba NATO ! 🙂

  N-ai deloc talent difan PROPHETICESC ! 🙁 (nu sti citi-n …”dodii” , ai nevoie de explicatii precum aveau in vechimea greaca nevoie grecii PROSTI de traducerea „bolboroselilor” ORACOLULUI din DELPHI !

  MISHTEAUX e SPECIAL ! (daca-l analizai multi-facete-ual vedeai macar ca ce spune e … straniu-altfel decat masa medicrilor 😐 !)

  SHALOM !

 34. DECI de „asta” voiau ” astia” MAIDAN la Kiew ?
  Pentru ca nemtii au alegeri si viitorul chiar e altfel !

  PS: Poate face si TRUMP (famiglia!) profit, cum numai dintr-o afacere noua nu una veche deja patronata
  dintr-o noua miscare „energetica”-n UE ? E clar ca „cei vechi” vad ca le cresc concurenti subtiindu-le anticipativ profitul de pana azi ! 😀

  Esti straniu … cat-de-cat inteles ! Evident sti CHESTII INTERZISE prostimii ! (cica 27 decembrie via 7 decembrie 😉 )

  MAGA ! -> TRUMP = POTUS
  MULTI VAD PUTINI INTELEG ! ❤️❤️❤️

 35. „Parenthesis spune:
  05 IAN. 2024 LA 15:05
  Eu sunt ca Iisus Hristos pe cruce de 7 luni de zile si sunt luata la intrebari de tot felul de oameni care considera ca e suficient sa te speli cu chanel pe corp. Restul, sufletul sau carnea de peom nu mai conteaza? Mai alez ca nu am luat niciun cent pe vectoriat?”

  Corrctez pentru ca-s intradevar GENIAL 😐 :

  peom => poem !

  In rest OK ! 🙂

 36. „Restul, sufletul sau carnea de POEM nu mai conteaza?”

  Frumos, sensibil, metaforic spus ! ❤️

 37. Doamne, eu fiind obosita nu prea se intelege ce patesc din scrierile mele.
  Eu nu am fost niciodata spion. Si nu stiam ca am fost vector.
  De 7 luni am fost electrizata cu deviceuri pe parcursul noptilor pentru ca asa vor niste interlopi la initiativa danei budeanu si a lui carmen tovarnac si a lui nea alex.
  Am avut nopti in sir nedormite. Si se pare ca ei nu renunta pentru ca eu le-am facut niste idei de geniu dar si pentru ca cineva ii finanteaza in continuare. Am carnea descuamata pe mine si nu am cum sa fac reclamatie ca nu avem cum sa dovedim ce se intampla in apartamentul vecin. Mai ales ca e pe numele unui agent de penitenciar.
  Se intelege acum?

 38. Noaptea se fac erori la centrala si incepe sa dehaje niste gaz prin casa. Sau poate ca intra pe timpul zilei si baga deviceuri cu gaz pe sub pat. Eu nu am mai vazut asa ceva decat in filme si ma duce bila sa inteleg cat de cat.
  Deci ma repet nu am dovezi decat cateva chestii discutate si faptul ca dana budeanu foloseste anumite expresii sau ca spunea „crema de zahar ars” si eu nu intleegam ce ma electtrocuteaza. Ea crede ca eu am fost amanta si secretara si din punctul meu de vedere are probleme grave la mansarda. A fost un flirt e adevarat dar nu e treaba ei deloc.Eu am anuntat niste persoane ca sa scap de interlopii ei si ai lui carmen. Si se pare ca ele s-au folosit de faptul ca eu am lucrat intr-un loc cu cineva de care ea e obsedata pentru bani si frumusete etc.
  Este incredibil ce pete am pe fata de la substantele puse in demachiant.
  Celor care nu cred ce am patit in ultimii trei ani, le doresc sa pateasca la fel.

 39. Deja, de mult timp, mass media si ceea ce ne serveste acesta put de la o posta, ca un ciine mort in fata portii, a minciuna si manipulare, iar cei care mai fac exercitii zilnice cu neuronii ar trebui sa ocoleasca ca pe ciuma mizerii de genul Jew York Times si Washington Prost !

 40. Pe forum a mai aparut o persoana „deraiata”, pe nume „Parenthesis”, de parca nu ne ajungeau cazurile clinice „Charlie and The Bolshevics”, Ghiță mincatorul de tăriță sau Facocerul mishteaux … Asa se intimpla de cind portarul de la Balaceanca si-a dat demisia si a plecat la sparanghel …

 41. SPION e una (BLEAH) +
  ANALIST DE INFORMATII (culese legal sau ilegal!) … e alta ! E ca diferenta intre TACTICA si STRATEGIE 😉 !

  Diferenta e sigur la IQ-ul fiecaruia !
  Ti se pare ca CIA, MI6, FSB si BND-eaua au ANALISTI buni … ultima decada ? (BLEAH !)

  🙁

  SHALOM !

 42. @Parenthesis – Asociația Crescătorilor de Miriapde cu potențial can-ceri-gen fluid, filiala USR, sector Glina este profund incantată de mesajul domnie voastre trimis in eter, spirt medicinal si camfor cu destinatia NATO si dorește să vă mulțumească pentru faptul că ați reușit să promovați cursurile de detectiv parti- pris cular cu ocazia actiunii de filaj a doamnei Budeanu si a fiicelor domnie sale. Ne exprimam întreaga noastră compas(cu vârf metalic)- iune in procent de 23%, spate- față de condițiile in care ați realizat filajul. Gura de canalizare nu reflecta la justa sa valoare costumul de sky nautic in care v-ti ascuns ustensilele de filaj si pe dumneavoastră ca să nu fiți zărit de către resturile u rât de porc mistret mirositoare. Bogatia limbajului, râvnită de către cautătorii de Aur si de bronz patinat va trimite direct in lumea lui Telly Savalas si credem ca face din dumneavoastră viitorul agent 3.14 cu care generalul aflat la comanda tării si a PNL va reusi sa calculeze aria cercului in care se învarte Dana Budeanu, soarele, luna si Ludovic Soare Orban. Am dori sa va angajam intr-o cauza privitoare la obuzurile țantarilor armăsari in zona de influenta OU Est si clauza NATO celei mai favorizate. Daca aveti timp si nu mai sunteti implicat in filajul Danei, va rugăm sa ne contactați la nu-marul lui Adam de telefonm 22 22 22. Cu stima Ungurent 22, zis si Ligheanu, var primar sector 1 cu Cotoi Sever si foarte Sever Voi si Noi nescu.

 43. Doamna Nikki Haley la 51 de ani, deci tânără, la fizionomie amintește Hilary Clinton cea de la începutul anilor 90 până când nu ajunsese bogată și tot a doua vorbă era “democracy”, La mâini amintește de spaima din Partidului Democrat Nancy Pelosi. După prestațiile ONU este o persoană de comitet cu invizibilii ce conduc USA, așa că cine pe știe pe cine pune în vitrină anul 2024 la USA. Pentru cei mulți gură cască la sticlă zgribuliți pe sub streșini și la porți străine nici o speranță de mai bine. Pentru români la al doilea mandat Băsescu cu Boc, Ungureanu, apoi Iohannis, Grindeanu, Tudose, Orban, Cîțu, Ciucă, Ciolacu, V. Dăncilă, A. Gorghiu, R. Turcan, M. Anisie, V. Alexandru declinul Românie este asumat cei care o conduc: imbecili și fără remușcări.

 44. Ramaswamy ” cred că Haley este perfectă pentru o marionetă, pentru că în acest fel statul profund nu va mai putea fi acuzat de partizanat cu Partidul Democrat, împotriva fostului președinte Donald Trump”. ”Sistemul nu-l va lăsa pe Trump să câștige. Ei au ales alternativa și sunt gata să o scoată în față”.
  „Cometa”Haley se prezinta ca o faptura ciudata,cu noduri si semne le maini si brate.i se vad oasele prin piele ca si cind ar fi pusa la razele X.Ea face parte din secta sikhi.După anexarea regatului sikh/punjabi de către britanici, armata britanică a început să recruteze un număr semnificativ de sikh și punjabi .În timpul revoltei indiene din 1857 , sikhii au rămas loiali britanicilor, ducând la recrutarea grea din Punjab în armata indiană britanică pentru următorii 90 de ani ai Rajului britanic din India colonială.”Sikii l-au asasinat pe Indira Ghandi. In india Cultura sikh este deci o sinteză a culturilor. Sikhismul a creat o arhitectură unică , pe care S. S. Bhatti a descris-o ca fiind „inspirată de misticismul creator al lui Guru Nanak ” și „este un prevestitor mut al umanismului holistic bazat pe spiritualitatea pragmatică”.Asta se nimereste manusa „holisticei)Americi ,mestera in a-si gasi indivizi „dotati”holistic pt.Spatiul si Timpul din care l-au gonit pe DUMNEZEU,miseleste!
  In gloata americana in care forfotesc toate nefiintele pamntului,un obama,o halei,o pelosi si alte coloraturi pot fi gasit eesne si preparate din timp in laboratoare.
  Ps.spun sincer nu prea cred in profetul ns.cu Q 145,misteaux,privind alegerea lui Trump/a evenim.din23 ian.,dar vom vedea.

 45. @marius crede ca eu o filam pe Dana? Si pe fete? Pai si care ar fi scopul? Ce impresii frumoase au oamenii din minciunile unor securisti idioti cu tot felul de probe false etc.
  Mno, nu e asa. Am impresia ca e invers. Dar ma amuza acuzatiile si chiar insist sa credeti asta.
  Eu ma intorceam de la mall spre casa si fetele erau intr-un fel de pijamale cu doi oameni inalti luati de pe la armata cred eu pentru ca erau pe vechi cu jeans albastru asa. Cel mai probabil a fost o coincidenta sau au fost dirijate mental de carmen prietena de suflet a danei.
  Cum poate cineva sanatos mintal sa creada ca eu filez niste ordinare de femei?
  Sau ca sunt Agentul James Bond etc? Este fix invers, dana si carmen spun ca eu le hartuiesc ca sa stoarca bani de peste tot din vina faptului ca am avut un sef prea misto si interesant pentru secolul asta si mie nu-mi vine sa cred ca oamenii au incredere in povestile lor cu faptul ca sunt hartuite de schizofrenice de foste colege sau colaboratoare. Cine poate sa creada asa ceva ? Tot dana s-a ocupat si de Iulia Marin mai mult ca sigur.

 46. Trebuie sa intelegeti ca si Iulia Marin a fost o frumusete de femeie si a fost distrusa tot din motive de invidie feminine. A fost otravita cu siguranta si apoi biata de ea din cauza pastilelor nu a mai gandit corespunzator patru ani de zile.
  Incercati sa intelegeti ca oamenii cu bani au probleme psihice mult mai grave cu satanisme si cu distrus oameni. Ei spunn ca fac ritualuri si intagramul danei este plin de poze cu lumanari. Nu va este clar?
  Eu abia acum de asta vara am inceput sa scriu online comentarii despre ea nu din 2021 cand a fost faza cu fetele pe strada.
  @Marius cumva esti tipul care a fugit de la mine din bloc intr-o noapte dupa ce ai facut niste chestii ai? sau cu deviceuri pe la mine prin casa de la o garsoniera vecina? Cum a fost cu logatul la internetul meu pe direct? Prea simplu nu?

 47. Ce are POPORUL nostru cel stravechi de pe acest TARAM, LOCUITOR/8000 BC (dpv. arheologic), STATORNIC si CONTINUU al acestui TARAM si INCHEGAT ca neam MAJORITAR din Neolitic/6000 BC (dpv. genetic), mentinat ca GETO-DACIC (documentar de la anii 450 BC), devenit POPORUL nostru cel ROMÂNESC/(din anii 610 AD si pana astazi) …

  cu ‘reprezentantii’ altor neamuri straine (APATRIZI si ALOGENI) de acest taram care INCEARCA, in mod PERMANENT, sa ne FALSIFICE istoria NEAMULUI nostru …

  ISTORIA noastra NATIONALA cea STRAVECHE/cea ORIGINARA, ORIGINALA, UNICA si UNITARA …

  pentru a o transforma intr-una ‘banala’ de tip ‘generica’ (insipida, incolora, inodora, multi-etnica, multi-nationala si multi-statala) eventual o COLONIE a altor neamuri de doar cateva sute de ani vechime !
  Dar DEH … acesti ‘genericieni’ ESUEAZA de fiecare data in ‘intreprinderile lor’ ANTINATIONALE (NEromânesti si ANTIromânesti) !

 48. Cuvantul ‘SUPT’ a fost folosit in premiera in sec. XIX de catre MARELE nostru ISTORIC si REVOLUTIONAR de la anul 1848/N. Balcescu …
  In literatura noastra NATIONALA (de limba si spiritualitate româna) exista DEJA (de peste 150 de ani) cartea ‘Românii supt Mihai-Voievod Viteazul’ de Nicolae Bălcescu (1819-1852), aparuta postum (1861) in Revista română a lui Odobescu.

  Insa cei care nu ne cunosc nici POPORUL nostru cel Românesc, nici SPIRITUALITATEA noastra cea NATIONALA a poporului
  nostru cel Românesc (ca istorie, limba, cultura) … incearca sa preia si sa-si insuseasca astazi acest cuvant. UNII cei UNICI … ticalosi, STRAINI de neam si tara (ALOGENI si APATRIZI de tip NEromâni si ANTIromâni).

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.