Alertă cu bombă pe Aeroportul Chişinău

Panică pe Aeroportul Internațional Chișinău unde s-a înregistrat o nouă alertă cu bombă.

Toate persoanele au fost evacuate din clădire, iar avioanele care trebuiau să aterizeze au fost redirecționate.

O aeronavă care circula, duminică, pe ruta Londra-Chişinău a fost nevoită să aterizeze la Iaşi.

Potrivit directorului aeroportului ieşean, Romeo Vatră, toţi cei 220 de pasageri ai aeronavei şi membrii echipajului au fost evacuaţi şi vor fi transportaţi cu un autocar către Chişinău.

O alertă cu bombă care s-a dovefit falsă s-a înregistrat pe Aeroportul Chiṣinău şi cu o zi în urmă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Păi ăla e aeroport!…uite așa tuta care conduce atrage atenția Europei!… bună metodă de propagandă a USR -ului moldovean!… să trăiască Gyuri Soros…

  2. ba la aeroportul ala nu se vede etajul al doilea.

  3. probabil din toate transporturile deviate pionii pro rusi nu s-au putut infiltra la noi(limba romana excelenta,documente romanesti ,capital) .. probabil sunt incercari de „parasutare” si vom asista la spionaj,sabotari? ,….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.