Alertă maximă la Sălătrucu, în județul Argeș!

Este alertă maximă la Sălătrucu, în județul Argeș! Pompierii argeșeni intervin în cazul a trei persoane rănite în urma surpării unui mal într-o carieră de piatră din localitatea Salatrucu scrie publicația profit. Două dintre acestea ar fi surprinse sub dărâmături și se zbat între viată si moarte.

Statul român cu picioarele pe cetățean

Din primele informatii, este vorba de cariera de piatra care a creat mari probleme in comuna Salatrucu si este patronata de un cetatean strain.

Șenilele statului peste plîngerile cetățenilor

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. nu le pasa ca mor romanii.. nici romanilor nu le pasa de vietile si de tara lor.. de fapt romanii nu inteleg mare lucru pentru ca profesorii au tot interesul sa tina poporul in nestiinta ca sclavi cotizanti de taxe pentru salariile si meditatiile lor nesimtite!

  2. Asta nu-i localitatea aia in care se exploata(ilegal) piatra pentru autostrada Pitesti-Sibiu ? Ce au facut „organili”? ca doar „Cotidianul”a tras semnalul de alarma . Sau trebuiau sa stea „agatatidesemnalul de alarma”ca Vasile Roaita de sirena ? Poate acum se sesizeaza ‘organili”si Ministerul Mediului in frunte cu Tzantzos Barna …De la demolat obiective industriale s-a ajuns sa se”demoleze”localitati acum ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.