Alerte cu bombă la spitale din Capitală

Mai multe amenințări cu bombă au fost trimise prin email unor spitale din Bucureşti, dar şi la Ministerul Sănătății.

”Am depus multe bombe în spital. Aceste bombe vor exploda în câteva ore. Multă lume va deceda!”, se arată în mesaje.

Echipele de intervenție fac verificări, în timp ce conducerile unităților medicale vizate au decis să nu facă evacuări.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

  1. Cyberint (maRog) nu afla pe loc de unde vin amenintarile pe email ? Ce face laudarosul ala ?

  2. Prima impresie- o facatura.
    Sa vedem cat de „prompt” raspund „structurle” la aceasta „provocare venita de nicaieri”.
    Oricum , finalul e stiut: undeva, se va umbla la niste legi ca sa se restranga si mai mult libertatile cetatenesti.

  3. Ce mai trebuie amenintari cu bombe, spitalele si oligarhii criminali in halate albe, de fapt, in culori diferite decise de spital, sunt adevaratele bombe!

  4. sunt tot timpul…incercati pe la tribunale si judecatorii in orasele mari…cel putin o data pe saptamana apare cate un apel de acest fel. cu ceva ani in urma, imi amintesc o judecatoare care a iesit cu condica in brate! panica-n tunel tovarasi!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.