Alibec, dezamăgit de pasivitatea lui Gică Hagi

Mai sunt doar câteva luni până la startul turneului final al EURO, unde este calificată și naționala României, care și-a câștigat grupa preliminară și există, din păcate, destule situații ale unora dintre tricolori care pun în pericol prezența acestora la competiția din Germania.

Motivul îl reprezintă în majoritatea cazurilor faptul că aceștia nu sunt jucători cu evoluții continue la echipele lor de club, ba, mai degrabă, joacă rar sau chiar deloc iar o altă categorie o reprezintă campionatul în care evoluează, în special cei care au ales să joace în afara Europei. În această ultimă categorie se încadrează și unul dintre tricolorii care, atunci când nu a fost accidentat, s-a aflat permanent în lot și de cele mai multe ori a fost titular, atacantul Dennis Alibec, plecat în toamna anului trecut la un club din campionatul Qatarului, la Al Muaihter.

Campionatul din Qatar nu are rezonanța vecinilor din Arabia Saudită, unde au venit multe staruri din Europa și Dennis Alibec și-a dorit, pentru a fi sigur că va face parte din lotul de EURO, o revenire în Europa, agreând cel mai mult întoarcerea la Farul până la finalul acestui sezon.

Inițial, se părea că și Gică Hagi ar fi fost încântat de întoarcerea lui Dennis, fie și pentru câteva luni, care ar fi ajutat mult în îndeplinirea obiectivului, de calificare în play-off. Însă, Alibec a avut o mare dezamăgire, așteptând ca Farul să deschidă negocieri cu actualul său club. Dobrogenii nu au mișcat un deget în acest sens, făcându-l pe jucător să înțeleagă că de fapt cel care își dorea cel mai mult revenirea era doar el.

Pentru Alibec e clar că nu are altă variantă decât de a continua la Al Muaihter și să spere că dacă va avea evoluții bune și mai ales dacă va marca goluri Edi Iordănescu îl va lua și pe el în calcul.

Am vorbit și cu Mister (n.r. antrenorul lui Muaither, Murcia Gonzalez), poate mă transfer acum în iarnă. Dacă nu, sper să joc cât mai bine aici și să câștigăm câteva meciuri să mergem mai sus. Ritmul meciurilor este unul bun, dar la antrenamente nu este ritmul atât de intens. Am înțeles, conform noilor reguli, că aș putea juca și la a treia echipă într-un an, sau, dacă nu, la Farul Constanța. Prima oară trebuie să mă gândesc să joc aici pentru că am contract cu ei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. …parșivitatea lu’ Jică Hadji e ceva cunoscut, nu-i nimic nou……[RumBurak Özçivik]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.