Alin Stoica, atac inimaginabil la Gică Hagi!

Alin Stoica, fiul fostului fotbalist emblemă al Stelei din perioada anilor 1985, când bucureștenii câștigau Cupa Campionilor Europeni, Tudorel Stoica, lansează acuzații deosebit de dure la adresa lui Gică Hagi și a academiei acestuia, suținând că norocul lui Radu Drăgușin de a fi ajuns la Tottenham este că nu s-a aflat în grija Regelui, altminteri această șansă nu ar fi existat niciodată.

Alin Stoica face referiri la modul în care profesorul Hagi își injură elevii ca la ușa cortului, demonstrând un caracter total la polul opus celebrității sale. La Prosport Alin Stoica s-a dezlănțuit pur și simplu la adresa lui Gică Hagi.

„Șansa acestui Radu Drăgușin a fost că nu a intrat pe mâna academiei lui Gică Hagi. Dacă intra pe mâna lui Gică Hagi și pleca în străinătate de la echipă lui Gică, vă spun eu că el avea soarta lui Ianis Hagi, Cicâldău, Tudor Băluță și lista poate continua. Aproape toți cei care au plecat de la Hagi se plimbă de la o echipă la alta că nu fac față în strainătate. Sau revin tot la Hagi cu coada intre picioare. Și nu e vina lor. E vina profesorului Hagi.

Degeaba îi bagi tu în regim de școală, îi pui de mici sa învețe limbă străină, le aplici un sistem de pregătire, când tu profesorul Hagi îi înjuri pe teren ca la ușa cortului. Se vad astfel de imagini cu Hagi pe camerele video, dar Panduru și Ilie Dumitrescu, cei care sunt analiști prin studiouri și au jucat cu Hagi nu spun nimic. Când jucătorii ăștia ai lui Hagi ajung în străinătate sunt speriați de bombe. Voi credeți că prin străinătate jucătorii sunt înjurați așa cum îi înjură Hagi? După ce au luat contact cu antrenorii de la echipe repective și intră în programul loor de pregătire sunt speriați de bombe”.

În străinătate e altă mentalitate și de aia cei de la Hagi nu reușesc. Iar eu Alin Stoica dacă spun lucrurilor pe nume sunt imediat criticat de unul și altul de prin România. Unii de la Hagi sunt umflați artificial cu pompa, iar când ajuns pe la echipele din străinătate rup băncile de rezerve sau sunt trimiși foarte repede acasă. Si acum așa vrea să vă mai spun ceva și de Drăgușin. Sigur el a fost dorit de Bayern? Eu unul mă îndoiesc că Bayern l-a dorit cu adevărat pe Drăgușin. În primul rând Bayern dacă voia un jucător tânăr de valoarea acestei echipe, atunci se ducea după Araujo de la Barcelona. Radu Dragușin încă nu are valoarea lui Araujo, deși nu e așa de mare diferență de vârstă între ei.
Însă, la noi mai sunt și jocurile astea ale impresarilor. Florin Manea și-a făcut treaba foarte bine. A reușit să își ducă jucătorul la un club bun din Anglia, după ce a fost plimbat pe la Napoli, Barcelona, Bayern, însă cu tot respectul: Tottenham nu prea se mai bate pentru trofee în Anglia. Dar, chiar și așa transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham pentru mine este o performanță mai mare și față de calificarea României la EURO. Bravo lui Radu Drăgușin.”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

11 Comentarii

 1. atac inimaginabil e pentru voi lingaii securistoizi din massmedia! hagi e un analfabet cu o inteligenta mult submedie! „ai n-ai mingea tragi la poarta” cu ce tragi la poarta? iti iei mucii din nas ii faci bilutza si tragi cu ea la poarta? propaganda asta pro gianis si pro hagi senior e un rahat copt in laboratoatele securistoizilor altfel nu se explica atitudinea generala de slugarnicie a massmediei fata de astia doi.. in spatele propagandei grupu de la cluj si burleanu isi fac numarul

 2. In sfirsit , mai spune un om si ceva adevarat despre Hagi si printisor, nu doar laude jegoase ! Este adevarat Alin Stoica este un fotbalist cu cariera in strainatate , nu prea ii este frica de Hagi si gasca lui de laudaci, gen Ilie Dumitrescu ! Ce lingau a ajuns si asta !

 3. Alin Stoica spune mereu adevaruri, dar toata lumea sare pe el, ce sa mai vorbim de lingaii di studiouri, care n-au curaj sa spuna nimic interesant.Hagi scuipa si injura, asta da mentalitate de rege. 🙂

 4. Incontestabil Hagi a fost un mare jucator,dar ca antrenor e zero barat !Parerea mea !

 5. Hagi nu a fost un foarte mare jucator, a fost unul bun, dar ca antrenor este un blatist ordinar vedeti cum a scapat Viitorul de la retrogradare de vreo 2-3 ori Iar cu asa zisa academie nu a facut decit academia ratatilor NICIUNUL din jucatori de la academie si vinduti pe afara nu au facut nici doi bani.Nu au stiut strainii cum sa scape de tepele care le-au luat.Coroana lui este tabla chioara ruginita nimic altceva.

 6. Hahaha, asta se numeşte că a dat tonul la haita burlănească! Ce ochi albaştri are copilu’ ăsta.

 7. Hadji, Rejili Blaturilor, liderul Generației dă Tinikea!
  Mai mult de 10 ani a cules din Rro’, pe baza lu’ realizărili dă la C.M. 1994 (adeca pă bază dă NIMIC, că i-a oprit Suedia în „sferturi”), toți copiii talentați pe care-i șlefuiau antrenori de juniori adevărați. I-a mutat la el la cAcademiie și a scos din ei NIMICURI! RATAȚI! Pe unii – puțini – i-a vîndut cu CD-uri mincinoase (cu adversari șpăguiți ca să nu lupte onest pe teren cu ei, și cu arbitri tot șpăguiți ca să fie protectori cu ai lui) la ANUMITE echipe din Vest ai căror responsabili au fost „sensibilizați” în culise de clanul interlop maki’ („Fiorentina”, „Rangers”), iar după ce s-au fîsîit – că au demonstrat că nu-s buni de nimic în fotbalul din Vest – i-a recuperat la el la echipă (urmează Prințișoru’, acu’!).

 8. @ Hagi zice se împrumtă să țină clubul și pe Orangesport zice că și-au aprobat milioane pentru ,,visele lu’ Hagi” , în Consiliul Local, ?

 9. Cum s au adunat jegurile la dat cu mizerie in Hagi…

 10. Adică Gheorghe H era foarte bun la lovit „beșica”, dar în rest e un soi de mârlan ?
  Se prea poate…

 11. Nu-l apar pe Hagi, dar Stoica junior este un nimic din toate punctele de vedere.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.