Alina Gorghiu spune că îi e dor de Ciucă. ”Domnule președinte…”

Devenită calitate forte și invocată în circumstanțe de tot felul, echilibrul lui Ciucă a devenit aproape proverbial.  De acord cu toate propunerile PSD și doar din când în când mimând opoziția, a venit rândul ministrului de Justiţiei, Alina Gorghiu, să laude această extraordinară calitate, în fond, apetență de subordonare și docilitate, factor de stabilitate cum pompos îl numesc liberalii.

”Sincer, domnule preşedinte Ciucă, mi-e dor de doza de echilibru pe care o dădeaţi guvernării”, a spus Alina Gorghiu la şedinţa Comitetului de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung, potrivit Agerpres.

Și a subliniat importanţa echilibrului pe care trebuie să îl asigure prim-ministrul unui guvern de coaliţie.

„În 2024, Partidul Naţional Liberal va fi singurul mare partid de dreapta care susţine ideile tradiţionale ale liberalismului românesc şi venim în faţa românilor cu o experienţă extraordinar de bună a guvernării.

Suntem de şase luni de zile într-o nouă formulă de guvern şi vedem acum, mai bine ca oricând, cât de important este ca premierul României să asigure echilibrul şi stabilitatea unui guvern de coaliţie.

Sincer, domnule preşedinte Ciucă, mi-e dor de doza de echilibru pe care o dădeaţi guvernării”, a spus Alina Gorghiu la şedinţa Comitetului de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung, potrivit Agerpres.

Guvernarea liberală pune întotdeauna accentul pe investiţii

„În 2022, când preşedintele Partidului Naţional Liberal a condus guvernul, totalul investiţiilor străine a fost de aproape 11 miliarde de euro. Şi spun asta pentru că, dacă nu noi menţionăm lucrurile bune din guvernarea liberală, să ştiţi că nu o să o facă nimeni altcineva. (…) Dezvoltarea ţării pe bază de investiţii, aceasta este politica noastră, a liberalilor”, a mai spus șefa PNL Argeş.

Comitetul de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung și-a ales, sâmbătă, noua conducere a organizaţiei.

La eveniment  a participat şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

17 Comentarii

 1. Ți-e dor de bui-bui ?…Sau de o pomana porcului de Crăciun?…

 2. Acum are dor de ciuca, sa intelegem ca i-a disparut dorul de MA Ciuca?

 3. Grețoasă muiere. Nu mai are bani să-și cumpere un loc pe listă la alegeri?

 4. În ce hal a ajuns acest partid liberal. Nu exista diferențe mari între ei și pesediști. Niște slinoși…un fel de dihori liberali.

 5. Salteluța…aaa și măCiucă….ăăă.
  URMAȘII Brătienilor !
  măRog…🤮

 6. Toată lumea îl striga: ”Mă Ciucă! Mă Ciucă!” Oare Salteluța știe ceva ce noi nu știm?

 7. Domnule premier, domnule președinte, domnule…rahat vorbitor, dar întreb:
  – Când fac sex sau în gurul gol, tot de titulatura domnule se folosesc?

 8. daca scade la alegeri suficient o sa-i apuce dorul pe multi parlamentari fara loc si va deveni o nostaligie cronica dupa vremurile cand guverna…poate poate au norocul PNTCD care ma exista prin popa Terhes traseitul european de servici ieri la PSD pe lista azi la AUR, maine poate ajunge la PNL sa le cante prohodul…deci Razboiul stelelor PSD aprox. 29-30% + PNL 10-15%=adio guvernare, asa ca PSD daca vrea sa mai guverneze ar fi timpul sa fie intelep la fel si altii care pot atinge 20-30% si care vor trebui sa invete diplomatia/colaborarea Sa sperem ca PSD nu va alerga dupa ramasitele lui Basescu risipite in USR, PNL, PMP sau pe la L Orban…si poate e te termina problemele din jur si-l lasa pe Ciuca la vatra sa se bucure de ”pansia” lui minuscula de 200.000 de lei, grea batranete il asteapta pe el si plutoniera lui devenita colonel(dupa gurile rele din presa)

 9. Gorghiu e doar o fosila de tristă amintire a peneleului care își dă ultima răsuflare. O să vedeți voi echilibru la alegeri când peneleul va disparea

 10. Culmea e că muierea nu minte! Liberalii au fost mereu în slujba străinătății.
  Creatorul partidului, Ion C. Brătianu, i-a scris în 1853 împăratului Napoleon al III-lea următoarele:
  „Sire, nu pot sfârși fără a stărui încă o dată asupra importanței unui stat român, tare, constituit pe malurile Dunării. Ar fi nu numai o dreptate, dar credem că ar fi și în interesul Europei în genere și al Franței în parte. Armata Statului Român ar fi armata Franței, porturile sale de la Marea Neagră și de pe Dunăre ar fi antrepozitele comerțului francez și din cauza abundenții lemnelor noastre de constricțiune, aceste porturi ar fi totdeodată magazinurile de constricțiune (chantiers) ale marinei franceze; produsele brute ale acestor avute țări ar alimenta cu avantaj fabricile Franței, care ar găsi în schimb un mare debit în aceleași țări. În fine Franța va avea toate avantajele unei colonii, fără a avea cheltuielile ce aceasta ocazionează.”
  Între timp, fundul francez a fost înlocuit de fundul american pe buzele leberalilor. Asta e toată deosebirea.

 11. SA-L IA PE CIUCA LA EA LA TECUCI SI SA FACA BORS CU EL……..DIN DOUA TĂRAŢE IES NIŞTE HUŞTE FORMIDABILE…….

 12. Plm, promotorul pandemiei, cu citu varf de lance.
  Au cumparat sute de milioane de vaxxuri, masti, izolete, ventilatoare, etc si indatorat tara pana la faliment, nu mai zicem de sacii negri cu mortii nostri. (editat) umane care au calcat pe cadavre ca sa fie acolo sus, in dispret pt tara asta.
  Unul ca Popescu ministrul economiei a dat frau liber furnizorilor sa creasca facturile la energie de 8 ori, antiromani, slugi de slugi, fara carte, incompetenti, lacomi, fara caracter.
  In plus, voi care trb sa sustineti mediul de afaceri, generator de plus valoare l-ati decimat prin masuri antiromanesti. Ati fugarit romanii buni de munca din tara!
  0% voturi, la cosu de gunoi, ca base ….ai caror pedelepre sunteti!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.