Alte 10 drone au pătruns în spațiul aerian rusesc

Aproximativ zece drone au intrat miercuri în spaţiul aerian al regiunilor ruseşti Briansk şi Krasnodar, în apropiere de Ucraina, fără a provoca victime, au declarat autorităţile locale, preluate de agenţia EFE.

Unul din vehiculele fără pilot a căzut pe teritoriul unei rafinării din Kuban, în regiunea sudică Krasnodar, fără a provoca daune, a informat biroul pentru situaţii de urgenţă al regiunii.

„În urma prăbuşirii, aparatul a fost distrus, infrastructura uzinei nu a fost afectată şi nu au existat incendii”, se arată într-un comunicat postat pe Telegram.

Este pentru a doua oară într-o zi când dronele au vizat rafinării din regiunea Krasnodar, întrucât, marţi noaptea, biroul de urgenţă al regiunii a raportat un alt incident similar la o unitate situată în apropierea satului Afipski.

Între timp, la Briansk, regiune la graniţa cu Ucraina, „aproximativ zece drone” au încercat să atace districtul Klimovski, potrivit serviciilor de urgenţă locale, citate de RIA Novosti.

Dronele au fost doborâte sau interceptate de echipe de luptă radioelectronică, a precizat sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

6 Comentarii

 1. Bombele nucleare trebuie sa cada peste Kiev, manusile trebuie sa fie scoase si sa inceapa razboiul. Nazismul Ucrainian trebuie infrant!

  • Si inconstient, din cauza ca nu-ti dai seama ce ar insemna ptr intreaga planeta folosirea armelor nucleare. Ai impresia ca Kievul este pe Luna fatza de Romania? Tot timpul esti cu nuclearele-n gura, de parca ar fi artificii de Revelion. Trezeste-te si gandeste inainte de a tranti prostii.
   Sper ca Putin sa aiba mai multa minte decat tine, desi nu pare pana acum……[Rumburak]

 2. Un incident destul de interesant…

  O barcă s-a răsturnat pe Lacul Maggiore în timpul unei furtuni. Serviciile de urgență au salvat oameni eroic. Au fost salvate 19 persoane. Se caută încă patru. Nu cred că vor fi găsite. Pentru că doi sunt ofițeri de informații italieni și unul este un fost ofițer Mossad.

  Potrivit ziarului La Repubblica, la bordul ambarcațiunii se aflau alți zece israelieni, care au fost salvați în timpul incidentului și s-au întors rapid în Israel cu un avion militar. Pe lângă israelianul – pensionar al serviciilor de securitate – au fost uciși cei doi colegi italieni și soția proprietarului bărcii.

  „18 din cele 20 de persoane salvate au fost agenți de informații în trecut sau în prezent”, spune ziarul. „Zece israelieni au fost înapoiați rapid în patria lor cu un zbor special. Cei salvați nici nu au avut timp să returneze mașinile scoase pentru călătorie. Italienii care au supraviețuit incidentului de pe lac au fost și ei transferați rapid din spitale și hoteluri unde se aflau, în locuri secrete pentru a nu lăsa urme”.

 3. Asa dupa cum se deruleaza situatia in ultimul timp, ne apropiem de un al treilea razboi mondial.Sint convins ca toate tarile care au ajutat Ukraina ,vor avea cel mai greu de suferit in cazul unui razboi mondial,vorba veche romaneasca :facerea de bine ,stiti cam unde duce pana la urma .

 4. Razboiul se muta,incet,incet pe teritoriul rusesc.Va fi un dezastru pentru Rusia,plus armamentul atomic care va fi confiscat de Ucraina din Belarus

  • Valah spune:
   31 mai 2023 la 14:59 Dupa ce te-ai trezit ca sa ne povestesti visul asta ,ce ai mai facut ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.