Ambasada Rusiei de la București, după alertă. ”Încercarea dușmanilor”

Un rucsac a fost abandonat pe trotuar, sâmbătă, pe bulevardul Kiseleff numărul 6, unde este sediul Ambasadei Rusiei în România.

Diplomații ruși spun că s-a încercat împiedicarea votulului de duminică, la alegerile prezidențiale, din secția amenajată în ambasadă.

Incidentul a fost semnalat printr-un apel la 112.

Reprezentații Ambasadei Rusiei din București au reacționat duminică

Putem presupune că acest incident este o încercare deliberată a dușmanilor Rusiei de a provoca panică și de a perturba votul de astăzi al cetățenilor ruși la alegerile prezidențiale din București.

Îi asigurăm pe toți detractorii noștri că astfel de provocări sunt sortite eșecului.

Au fost respectate toate măsurile de securitate necesare pentru organizarea și desfășurarea votului, precum și pentru a asigura cetățenilor noștri dreptul lor constituțional”,  arată reprezentanții misiunii diplomatice  într-un mesaj pe Facebook.

Obiectul a fost verificat cu un robot, alarma a fost falsă, geanta aparținea unei femei.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

19 Comentarii

 1. Ambasada Rusiei naziste si-a pus rucsac direct pe trotuar, in fața portii si fata camerelor de luat vederi, daca se poate …Inventarea unor dusmani si angajarea cu ei in lupte fantasmagorice face parte din strategiile putinoide de inspiratie hitlerista.

 2. A fost doar o alarma falsa, geanta cu prezervative apertinea duamnei Leanta Popii. Duamna a facut un gest de protest impotriva inchiderii a 300 de scoli cu predarea in Liba Romana , construite de sovietici in Ukraina! Jos Putin !

 3. Ceva NU este in regula cu „incidentul” de ieri din Bucuresti !!….cand sa STIE ca nu te poti apropia nici la 5 metri de ambasada Rusa,care este PAZITA non-stop 24/24 de ore de o multime de jandarmi care stau cu ochi pe toti cetatenii.

 4. Geanta a pierdut-o eduKKatul Sanduk.
  Se deplasa cu greutate după PLIMBAREA PERNICIOASĂ de noapte la Șosea, măR😜g
  ●(RumburKaK- 2× perfectMICȚIONATU la CEPECAca -RumburKaK)●

 5. Cunoscând cât sunt de mârșavi globaliștii n-am nici un dubiu că se pretează și la astfel de manipulări. Și apropos de strictețea disciplinară din Rusia cum se face că niște parașute pot arunca cu vopsea în urnele cu voturi, sau alte provocări neghioabe ?
  Dar din moment ce la cel mai de sus nivel se practică asemenea tactici mârșave și perfide , nimic nu mai surprinde: Disperarea și fățărnicia sunt duse la extrem :
  Ipocrizia si dublul standard ale unor tari din opulentul G7 sunt dezgustatoare si inacceptabile. Acesti sfidatori bogati ai lumii se considera cu tupeu deasupra legii internationale.
  „Țările G7 au „avertizat” vineri Iranul să nu livreze rachete balistice Rusiei, ceea ce ar duce la „noi sancțiuni semnificative” împotriva Teheranului, in timp ce unele din aceste tari – USA si UK – sunt contribuabile activ si masiv cu arme la genocidul Israelului in Palestina. Aceste tari sunt complice la Atrocitasul impotriva poporului palestinian.
  Nimeni nu este si nu trebuie sa fie tolerat sa fie deasupra legii internationale. Tarilor din G7 care intretin carnagiul din teritoriile palestiniene Gaza si Cisiordania trebuie sa li se interzica imediat sa livreze arme Israelului criminal.”

 6. Trebuie anchetată elenu popu. Creatura a pus geanta. Cotidianul trebuie să sesizeze autoritățile.

 7. Trebuie sa stiti ca toata ambasada Rusiei este „IMPANZITA” de jur-împrejur de o multime de CAMERE de SUPRAVEGHERE!!…asa ca se poate verifica cele petrecute in acea zi si ora.
  Eu stau in cartier apropiat si cunosc acest amănunt.

 8. Citisem „un rusnac” în loc de „un rucsac”… D’ale subconștientului!

 9. Se rezolvă simplu : închideți ambasada pe perioadă nedeterminată. Expulzați asa zișii diplomati ai unui stat terorist care nu respecta NICI UN TRATAT. Ard gazul degeaba. Simplu: expulzați toți.Aruncati cu ouă stricate în Ambasada iadului.

 10. Mai sunt rusi in Romania care se duc sa voteze azi? Aveti idee de ce mai este deschisa aceasta ambasada?

 11. Pana si unul dintre contracandidati a zis ca il voteaza pe Vladimir Vladimirovici,
  iar restul au spus ca nu vor sa castige…Asta pentru imbecilii ce cuvântează despre alegerile ,,democratice”din Orcia nazistă.

 12. @ axon, 10.42…11.42…Bre, clona puturoasa, i – ati dracu un nume personal si injura sub numele tau…Lash puturos?Puturosule !!!

 13. La Chișinău a fost reținut un individ care a aruncat cocteiluri Molotov în ograda ambasadei ruse..

 14. NATO, UE, SUA și acoliții lor din Vest, comit crime împotriva umanității.
  Democrația, credința, politica lor cu pacea, bunăstarea, respectare drepturilor și libertăților fundamentale ale omului sunt doar propagandă mincinoasă, tot ce au sunt dobândite prin jafuri, cotropiri, genocide, manipulare a restului lumii.
  Nu suntem toți „dobitoace”, am studiat, am muncit din greu, am suferit și raționăm obiectiv despre trecut, prezent și viitor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.