Ambasadoarea SUA, în vizită la Guvern (actualizare)

Program plin pentru premierul Marcel Ciolacu.

Premierul a amânat ședința de Guvern

Azi-noapte s-a întors din Egipt alături de românii evacuați din Gaza, la ora 13.00 are o ședință de Guvern, iar dimineață s-a intâlnit și cu ambasadoarea Statelor Unite ale Americii în România, E.S. Kathleen Ann Kavalec. Intalnirea celor doi a avut loc la Palatul Victoria.

Ciolacu – fomist de putere

In timpul intrevederii, E.S. Kathleen Ann Kavalec i-a transmis premierului că a discutat și cu Maia Sandu pe tema aducerii cetățenilor moldoveni din Gaza în același avion cu românii.

Cei doi oficiali au avut și discuții vizând proiectele economice comune, precum şi Programul Visa Waiver.

„Proiectele noastre economice comune avansează într-o manieră susţinută; facem progrese în ceea ce priveşte Programul Visa Waiver pentru români”, a scris premierul, pe reţeaua X.

El a precizat că întâlnirea a vizat şi consolidarea Parteneriatului strategic dintre cele două ţări.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

14 Comentarii

 1. Buna ziua! Aveti dreptate să taxați greașeala din titlu, pe care, de altfel, am corectat-o. Multumesc oricum! Constat însă că și dvs. faceți greșeli, așa că nu vă grăbiți să aruncați cu pietre. Ex: dvs. nu prea știți ce înseamnă termenul „analfabet funcțional“. De altfel, nici nu ați scris corect în text; ar fi fost corect „analfabeți funcțional“. În rest…zi perfectă!

 2. Bah țara asta este in colaps și lor le arde de recuperat khazari.sa vă ia draq .Hoți,și bandiți și mincinoși. Va comportați cu țara precum propria moșie .
  Paturi ii lu peste. O să vă voteze draq pe voi. Vânduților și pupători de dosuri licuricesti

 3. A venit doamna amabasadoare la guvern , ca sa dea ultimile ordine si dispozitii iobagilor.Nu ar fi mai potrivit ca Ambasada Americana sa se mute cu sediul in cladirea guvernului ?

 4. Ups, așa se explică extragerea din Gaza a unor moldoveni cu dublă cetățenie.

 5. Ce rade moldoveanu (editat) ca a dat mana cu stapanul.Sa vomiti nu alta.

 6. Mai da 130 de lei de la 1 ianuarie 2024 pentru Pemsii de 1100 de lei SI 80 de lei de la 1 septembrie 2024 pentru Pensii de 1100 de lei
  Asta inseamna 16 miliarde SI 12 miliarde de lei !

 7. Khazara nesimtita da buzna peste tot, de parca Romania ar fi kibutzul ei. Trebuie expulzata URGENT!!!

 8. A adus cativa palestinieni pentru impresie artistica si pentru diversiune ca sa nu intrebam cati evrei a adus Ciolacu peste aia 1 milion de evrei pe care i-a adus Dragnea si peste „fara numar” evrei ucrainieni care stationeaza la noi.

  Nu amaratii aia de palestinieni sunt problema financiara sau sociala, ci evreii pe care i-au adus in scopul de a ne inlocui (chiar si prin exterminare ca pe amaratii aia de palestinieni) si de a forma un stat evreiesc aici.

 9. Ambasadoarea s-a dus sa-i transmita ordinele de la stapanul Bibi.

 10. Chiar nu stiam ca ambasadele tarilor straine din tara noastra ,pot si au dreptul sa se amestece in problemele guvernului.O mai exista practica asta si in alte tari ,sau numai in Romania exista ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.