Ambasadorul Rusiei, în vizită la studenta lovită pe trecerea de pietoni

Ambasadorul Rusiei a mers joi în vizită la spital la studenta lovită pe o trecere de pietoni de un un diplomat rus.

Diplomatul vinovat de accident a fost trimis acasă.

Rusia a refuzat să-i ridice imunitatea.

O tânără de 19 ani a fost lovită recent de un autoturism al Ambasadei Federaţiei Ruse. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni aflată la intersecţia Camil Ressu – Ilioara.

Reprezentanţii spitalului au precizat, pentru MEDIAFAX, că tânăra este în continuare în comă, însă starea ei este în uşoară ameliorare.

„Este într-o comă ceva mai superficială. Respiră cu mască de oxigen, rămâne sub tratament şi supraveghere continuă”, au spus reprezentanţii spitalului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.