Ambulanță în misiune implicată într-un accident rutier

O autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud a fost implicată, sâmbătă după-amiază, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Şieu-Măgheruş, în urma căruia echipajul medical şi pacienta pe care o transportau spre o clinică din Cluj-Napoca au fost răniţi, potrivit datelor transmise de managerul SAJ, Annabella Muzsi.

„Azi, 20.01.2024, în jurul orei 14.50, o ambulanţă C2 a SAJ BN, care derula un transfer de urgenţă a unei paciente la Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj-Napoca, a fost implicată într-un accident rutier în localitatea Şieu-Măgheruş. Din accident a rezultat rănirea pacientei, a medicului şef de echipaj şi a asistentului,dar toţi trei sunt conştienţi, cooperanţi, aparent fără leziuni care să le pună viaţa în pericol”, a informat Annabella Muzsi.

Şoferul ambulanţei şi cel al autoturismului implicat în accident nu prezentau leziuni, la o primă evaluare.

Cei trei răniţi au fost transportaţi la spitalul din Bistriţa, pentru investigaţii de specialitate.

La accident s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, două echipaje de prim-ajutor şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. S-a chemat o ambulanta sa salveze personalul ambulantei ? Doar una ?

  2. n avem drum, n avem curatare
    si pe camp n avem tractoare,
    si se plimba cu barcuta
    Klaus Iohannis, Carmenuta!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.