Amenda usturătoare pentru abandonarea a trei căţei

Un vrâncean a fost amendat cu 12.000 de lei după ce a abandonat trei căţei pe un teren viran din apropierea municipiului Adjud.

Conform IPJ Vrancea, marţi, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul I.P.J. Vrancea au fost sesizaţi de către Poliţia Municipiului Adjud cu privire la faptul că, una din patrulele aflate în serviciu a depistat un cetăţean în timp ce abandona trei câini(pui) pe o stradă din localitate.

În urma verificărilor efectuate împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud, s-a stabilit că persoana în cauză este un bărbat din comuna Pufeşti, care s-a deplasat cu autoturismul în apropierea unui teren viran, unde a abandonat 3 exemplare canine.

Poliţiştii au cerut ajutorul reprezentanţilor Primăriei Adjud, precum şi medicului veterinar din municipiu, aceştia reuşind să preia doar unul dintre pui, ceilalţi doi fugind pe terenul viran din proximitate.

Miercuri, a fost găsit încă un pui, iar căutările sunt fi continuate pentru găsirea şi celui de-al treilea.

Bărbatul din comuna Pufeşti a fost sancţionat pentru abandon, cu amendă în cuantum de 12.000 lei. Tot în cursul lunii aprilie 2024, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Vrancea au depistat o altă persoană care a abandonat două exemplare canine de rasă comună în extravilanul municipiului Focşani. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu suma de 3.000 lei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

3 Comentarii

  1. @marin
    Potaile nu sunt oameni! Capisci patrupedule?! Poopa-i sub coada pe kkatelusi!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.