Americanii au luat foc: Năstase o târăște pe Serena în scandalul Halep

 Americanii s-au inflamat după ce Ilie Năstase a susținut că Mouratoglou a utilizat practica dopajului și cînd a fost antrenorul Serenei Williams, dar aceasta a beneficiat de clemența WADA.

„Eu cred că i-au băgat (n.r. staff-ul lui Mouratoglou) şi pe Serena Williams şi pe alţii. Dacă i-a dat Simonei, sigur le-a dat şi celorlalţi jucători cu care a lucrat. Eu aşa cred, nu cred că e Simona Halep prima care primeşte asta de la Mouratoglou”.

Americanii au aflat de acuzațiile lui Nasty și au luat foc. Publicația online Tennis 365 a comentat dur cuvintele lui Năstase.

Fostul număr 1 mondial o târăște pe Serena Williams în scandalul de dopaj al Simonei Halep”, au titrat jurnaliștii din SUA. „Controversatul Ilie Năstase, fost mare tenismen, o bagă și pe Serena Williams în scandalul de dopaj al Simonei Halep, sugerând că legenda americană ar fi putut consuma aceeași substanță interzisă.

Halep a primit o interdicție de patru ani pentru infracțiuni de dopaj intenționate, din partea Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului (ITIA). Dubla campioană de Grand Slam a negat că a utilizat cu bună știință sau a luat intenționat orice substanță interzisă și s-a prezentat în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), pentru a contesta decizia, săptămâna trecută”.

Simona Halep a fost suspendată spre sfârșitul anului 2022 de către ITIA pentru acuzația de dopaj. De atunci, fostul lider mondial se luptă să își dovedească nevinovăția. Ea afirmă că substanța interzisă a ajuns în sângele ei dar fără știința și voia ei. Halep afirmă că este vorba despre o contaminare neinteționată cauzată de utilizarea unui supliment cu colagen, lucru confirmat și de antrenorul ei de la acea vreme, francezul Patrick Mouratoglou. Abia acum, în februarie, 2024 Halep a putut apărea în fața TAS la Lausanne, unde a avut parte de audieri timp de trei zile, perioadă în care a depus mărturie și Patrick Mouratoglou, care a luat asupra sa vina de a-i fi recomandat Simonei utilizarea acelui colagen.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

14 Comentarii

 1. Adevărul doare puternic! Acest Năstase știe exact ce se petrece in tenis! A văzut și simțit tot ce se petrece dar a stat în bancă lui până când a explodat de nervi și a vorbit dur. Asta e, să accepte și ameri adevărul crunt rostit tot de un campion mondial dinainte de 1990.

 2. Eu sunt sigur că Williams a consumat tot ce e posibil dealungul carierei, toate autoritățile de supraveghere au închis ochii

 3. Cu ce se ocupa antrenorul francez stia toata lumea tenisului, asa cum stie si Nasty, nu e prima data cand spune despre Wiliams. Dar asta naste o singura intrebare stanjenitoare, cel putin: de ce Halepa l-a lasat pe australian (cel mai bun antrenor), a lasat echipa ei, cu care a avut victorii, l-a lasat brusc si pe recentul sot si s-a dus glontz „in bratele” banuitului care ar fi recunoscut (atentie, nu in public !) ? Lumea tenisului a inteles, nu stiu cum Halepa mai vrea sa mai faca parte din lumea asta.

 4. .. Pentru mine mereu a fost o enigmă, ca niște a-țîțate, și a-pro-fundate, cum sunt williamsele, care alergau la dimensiunile lor ore pe teren, să nu fi fost ”tunate”.. E acu ceva se confirmă..

 5. @MarelesCURs CEi cu Talica?
  Ai FEBRA?
  NU esti TU insuti … 🙂

  SIMONA a fost chinuita pentru ca este ROMANA.
  (special am scris ROMANA;sa terminam cu Barbarismele Remanentze Slave, de Tip RomanCA,pen’ca ajungem la Altele si mai si GermanCA, AmericanCA, deja COMISE copios si repetat de Ani Intregi de catre alde Presacks „Sportivi” din Romania).
  Nastase a facut fff BINE ca le-a zis-o de la OBRAZ.
  „LE STIE” si ca Proba, SI saira de CURuri in Sus, Toate SLUGILE Pressacks, Speedy Gonzales … 🙂
  IAR Simona, ca Majoritatea Sportivilor … are Inteligentza CORPORALA PreaDestuldeMulta ca sa mai incapa SI Alta …:)
  CUM amesteci …:) Chm, CHM, cu Profesia, ca ASTA este in Viatza ASTA, Jucatoare POFESIONISTA de Tenis!

 6. Ce au gasit hackerii cand au spart baza de date a WADA nu conteaza, pentru ca nu sunt de „incredere”, dar ce spune Nasty e jale mare pentru ca spune exact ce au gasit hackerii !!! S-au gasit documente la WADA pentru cel putin 4-5 ani, dar #nusepune# pentru ca era vorba de sportiva americana (si nu e singura… mai e si Simone Biles… si alti sportivi americani).
  In orice caz, dupa metoda bolshevic-democrata americana, Nasty trebuie sa fie declarat nebun si internat la ospiciu… sau o sa bea o „cafea amara” intr-una din zile…

 7. Asta-i buna, Serenul Williams sa se dopeze…?! Ce acuzatii absurde!

 8. Stați să vedeți dacă e un el sau o ea !…după cum este creaturile alea sigur nu sti de ce gen sunt!…

 9. Serena arata ca un monstru ce a pus botul la steroizi. Fiind neagra si Americana pare evident ca a avut protectie.
  Mi se pare suspecta si retragerea de un an a lui Nadal. Si asta se dopa, anul de pauza este posibil să-i fi servit la curatirea corpului. O sa vede repede diferenta.

 10. Ca tenismem a fost … „General”, ca general de armata a fost si ramane … ultimul racan !

 11. Ai uitat ca fostul antrenor a renuntat pt ca avea probleme familiare, ceva cu un copil? Asa ca nu mai cauta vina unde nu-i. America este o lume fantastica un miracol in care copiii pot lua orice asa ca este greu. Statea departe ca antrenor de lumea miraculoasa asa a putut apare o prapastia…

 12. Unde este sediul ITIA?in SUA.Nu mai sunt necesare alte explicatii.Taurina Serena W.s-a dopat nonstop,sub obladuirea acestei instante sportive,care a inchis ochii in toti anii ei de activitate.Finala de la W castigata de Halep,antrenata de Cahill si de echipa tehnica romaneasca,a demonstrat ca needopata Serena W nu se poate misca pe teren,cu agilitate si mobilitate nesustinute cu ingurgitarea de stimulente.Ilie Nastase,stie mai multe dar spune franturi de adevar.Candva vom afla tot adevarul.

 13. Se cunoaște în populime (mai puțin în zonele balkanice nordice, adeca între Dunăre, Marea Cea Mare,
  https://www.youtube.com/watch?v=w0CI321pHCA
  șî Carpații Meridionali) că Roksadustatu’ se elimină din organism în primele 16 ore dă la administrare. Așea că e ideal pentru a TRIȘa în șporți! …în TOȚI!
  Așea că a’ci apar două posibilități:
  1) cine e prins cu Roksa’ în corp nu-l are acolo „accidental” (că cică s-ar fi contaminat peștele dîn Okeanu’ Arktik cu medicamente ye$$pirate aruncate în apa dă mare dă nuntașii neo-zeo’,
  https://www.youtube.com/watch?v=lhhedH6wK6I
  beți, dă pă yacht), ci INTENȚIONAT; iar cei care iau probili, dă la W.A.D.A., au nemerit yezakt LA TIMP ȘÎ DĂ CALITATE, mai ales dacă bănuiau „ceva” șî fack 3 teste în două săptămîni, ultimele două la interval dă tr’i zîle! :)))
  2) sigur că e posibil șî ca W.A.D.A. amerlokă să facă „întîmplător” controale cînd ȘTIE că nu găsește nimic (cazul fraților Williams, dîncolo dă „derogări”, adeca potențial la niscai’ Roksa’!). Da’ asta treb’e DEMONSTRAT! …șî nu va fi, NICIODATĂ, DEMONSTRAT!
  Singura vină a lu’ Moura’ ar putea fi (în șpiritu’ celor ce le crede Nasty, altfel ghinărar dă paye dă-bună-credință, cu costum alb dă Papa Doc kondukător dă tontonmakoutes, da’ cam fustangi’…) că i-ar fi spus lu’ maki’ că controalele nu-s atît dă dese, șî că dîn ye$$perența lui anterioară cu frère Seren’ yegzistă dăstule „ferestre” ce acoperă minimum 16 ore dă „therrapiye”… Așea că maki’ a luat decizia vieții iei, șî a „trimis-o acasă” pă Virginia Ruzici, că „o încurca”, că are deja șî iea o vrîstă, tr’i’ș’doi… Tr’i’ș’ …doi!
  P.S. Ca dă obicei (dîmbovițel), WikiRro cea mincinoasă a „uitat” să menționeze că a fost SCOASĂ DÎN ȚÎRKUITT păntru dopaj… Că, ce nu se spune, nu yegzistă, nu-i așea, miticilor?! …oy dă saivan…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.