Americanii comentează cazul Halep. „Mouratoglou a pierdut”!

Jurnaliştii americani de la Tennis World USA   au indicat un perdant după ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep de la patru ani la nouă luni.
„S-a făcut dreptate? Simona Halep câștigă, Mouratoglou este marele perdant al problemei”, au titrat jurnaliștii americani.
„S-a făcut dreptate? Da. Simona și-a declarat nevinovăția din prima clipă, și-a strigat lipsa intenției față de fapte în toate aceste luni lungi, care au reprezentat un coșmar pentru ea. Dar acum poate, în sfârșit, să îmbrățișeze decizia instanței. Toți cei care au numit-o dependentă de droguri, dopată și necinstită vor trebui acum să se mai gândească. Simona a câștigat!
Iar Patrick Mouratoglou a pierdut. Antrenorul francez și-a pierdut credibilitatea după această problemă. El însuși și-a asumat întreaga responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat cu Simona. Prin urmare, este corect ca el să fie adevăratul perdant al acestei afaceri.”, au concluzionat ei.
Ca reacție la verdictul TAS, Mouratoglou a scris că „Adevărul a învins”.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

9 Comentarii

 1. N a pierdut de loc. Sau a pierdut calculat. Practic a scos o din joc pe Simona profitand de profilul ei intelectusl si , pardon, anatomo fiziologic.

 2. totusi, a ramas pedeapsa de noua luni! ” Marie esti fata mare..? un pic ”, vine raspunsul ! cam asa-i si cu Haplea ….

 3. Muratoglu ca Muratoglu, dar de kkt s-au facut simbriasii din ITIA. De acum inainte orice verdict al acelor neispraviti va fi privit cu suspiciune de miliarde de cetateni ai planetei. Coldea si Luluta pot fi incantati, iata ca si altii de la case mai mari fac justitie conform protocolului.

 4. Nu înteleg de ce înroșim stilourile scriind despre acest subiect ? Doamna Halep s-a mutat în afara României , nu așa s-a publicat anul trecut. În plus dânsa joacă tenis pe bani , buni, deci face un business. S-o lăsăm mai încet cu ”patriotismul” și cu reprezentarea României că se face țăndari pe scări…Foarte bine că își va relua activitatea , îi urez success , dar în rest mă cam lasă rece zbuciumul ăsta sportiv pe bani, valabil și pentru alții de prin toată lumea nu numai in țara aceasta.
  Am ajuns în situația în care ”Roma arde” iar noi ridicăm osanale gladiatorilor ….

 5. Simona Halep a fost suspendata pentru c-a indraznit s-o bata pe femeia barbat de culoare ciocolatie care s-a drogat intr-o veselie dar niciodata nu a fost controlata conform regurilor ITIA. Femeia barbat ciocolatie fiind mereau anuntata cu luni inainte in ce zi va trebui sa dea probele biologice care pun in evidenta dopajul unui sportiv.

 6. Muratoglu nu pierde.
  Va avea grija Simina sa-l recompenseze in natura.
  [Eduardovici K K T KuMotZ, sef celula in statul majorilor la Gherla]

 7. Vraja marii! Mortul nu se mai întoarce de la groapa! Soția negresa a lucrat-o pe Simo ca la carte! Unde nu-i cap,vai de picioare! Succesuri!

 8. Nu-i adevarat, @Cotidianul, nu mai intoxicati: Muratoglu, dimpotriva, a câstigat: TAS a recunoscut, implicit, ca tipul nu-i daduse lui Halep colagen cu substante interzise. Simona, dimpotriva, grabindu-se a-l pune la stâlpul infamiei, a pierdut: a dovedit ca n-are tinuta morala, nu e-n stare s-asume, ca nu se poate conta pe ea, fiindc-ar trada pe oricine, pentru bani.

 9. Halepa a pierdut mai rau: la fiecare partida, comentatorul tv va aminti ca sportiva a fost suspendata pentru dopaj decat 9 luni. Unde nu-i minte, vai de Halepa. Mijto, o victorie à la Pirus !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.