Deputată la a doua schimbare de partid

Deputata Ana Loredana Predescu schimbă iar partidul. Parlamentara a anunţat marţi că şi-a dat demisia din grupul parlamentar al PSD şi va activa în grupul AUR.

„Vreau să îmi anunţ demisia din grupul parlamentar al PSD şi afilierea ca parlamentar al circumscripţiei 8 Braşov în grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor”, a spus Predescu în plenul Camerei Deputaţilor.

Ana Loredana Predescu este parlamentar de Braşov şi a fost aleasă pe listele PSD. Ea a fost membru PSD până în februarie 2021, când s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (PPU-SL).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. He, mda.. Incepător talentat, procedează patriotic și moral..Ce știe de fapt turmentatul alegător de care sunt iunteresele ei și ale țării ..Dar, nu e prima și nici ultima..In parlamentul de 300 incap toate și toții borfașii,. Mai puțin singurii competenți serioși, cinstiți și morali cum sunt maghiarii, care nu cunosc procedura.

  2. De unde atâta latraiala, daca nu, e posibil chiar PSD sa o fi trimis la aur sa fie siguri că au o mână de ajutor?

  3. a avut niste luari de cuvint printre care si la
    Dezbaterea Proiectului de Lege privind decontarea de către statul român a procedurilor de repatriere a cetăţenilor români decedaţi pe teritoriul Uniunii Europene (PL-x 448/2019) (rămas pentru votul final).

    -cam banuim ce putea debita pesedista….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.