Ana Maria Brânză și-a făcut bagajele și a plecat

Ana Maria Brânză și-a făcut bagajele și a plecat de acasă!

Potrivit unor surse apropiate cercului de prieteni spun că o ruptură este iminentă.

Pavel Popescu, antrenorul secund al echipei naționale de polo feminin, soțul Anei Maria Brânză, ar fi călcat strâmb, scrie romaniatv.net.

Nefiind vorba despre o simplă ceartă între soți,  Ana Maria Brânză nu poate trece cu vederea infidelitatea soțului  așa că a decis să-l părăsească.

Cei doi și-au șters toate pozele comune pe care le aveau pe rețelele de socializare și se pare că nu există cale de întoarcere.

Cel mai probabil, cei doi ar urma să divorțeze la notar.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Din casnicia lor n-a iesit nicio branza. Sau mai bine zis, chiar Branza a iesit din casnicie……[Rumburak]

  2. Ce să-i faci,dacă a băgat sabia în altă teacă!…
    Aia de acasă era ruginită!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.