Anca Boagiu se întoarce. Ce rol va avea fostul ministru

Anca Boagiu se întoarce. Fostul ministru român al Integrării Europene, Anca Boagiu, s-a alăturat Ministerului Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale (MIDR) din Republica Moldova.

Boagiu ar urma să pună umărul în pregătirea ţării pentru viitoarele negocieri de aderare la UE, potrivit ministrului moldovean al Infrastructurii, Andrei Spânu, citat de Radio Moldova.

Și alţi consultanţi din România ar urma să ajungă în acest minister, arată News.ro.

”Noi mobilizăm toate resursele şi pregătim echipa să fie gata de negocieri. Dar trebuie să spunem că şi România, şi Uniunea Europeană sunt alături de noi.

În decembrie a început să lucreze un consultant finanţat de Delegaţia UE în R. Moldova. Un consultant din România, Anca Boagiu, care a stat în spatele procesului de negociere a României cu Uniunea Europeană. A

nca Boagiu lucrează la Ministerul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale ca să ne ajute să ne mişcăm pe aceste trei capitole.

Împreună cu Anca facem planul de pregătire şi căutăm inclusiv alte persoane din România, care să vină să ne ajute”, a declarat ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, într-un interviu pentru Vocea Basarabiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

30 de Comentarii

 1. Unde ne stau specialiștii ai căror chiloți au fost văzuți de Petrov! Ce (editat) sorosiste care s-au infiltrat la vârf, inclusiv la Kiev! Așa se explică reactia ți-a lui Putin care nu a mai suportat naziștii ajunsi la putere în Ucraina! Pas cu Pas, Soros prin oamenii săi a cucerit Europa! Succesuri guys!

 2. Pe asta o înjur de fiecare dată când trebuie să schimb roțile la mașină. Atât a făcut și asta la Transporturi, să interzică, să oblige, drumuri n-a făcut. Iar România e tot locul unu la accidente mortale pe șosele.

 3. Dar in Republica Moldova nu sunt oameni capabili, bine pregatiti profesional? Ce rezultate benefice Romaniei a avut Anca Boagiu? O bugetara care nu a facut altceva decat sa-si ingrase buzunarele cu bani de stat cu zero rezultate benefice romanilor, asa cum fac dealtfel toti bugetarii de lux si bugetarii speciali.

 4. Da, sa vă mișcați mai repede la furat și escrocat prin legi cu dedicatie. Dar, parcă (editat)asta de la PDL era numită director pe la un aeroport cu vreo 2-3 ani în urmă.

 5. A alta venita pe filiera PDL Basescu – Macovei.

  Boagiu printre „ctitorii” autostrazii pe hartie construita de Bechtel, urmeaza sa faca si Autostrada Unirii.

 6. Oare când o reciclează şi pe Sulfina-(editat)?

 7. Experimentul R.Moldova, cu basiste si ciolosiste, cu studii la Langley-Virginia-SUA.

 8. Da de integrarea Moldovei in Romania de ce nu vorbeste nimeni? Sau UE considera ca si sovieticii ca Republica Moldova e o tara complet diferita de Romania cu limba ei moldoveneasca si cu cetateni moldoveni nu romani?? Raspunsul este evident da, atat colhozul sovietic cat si colhozul UE au cam aceleasi tehnici de separare si divizare de patria mama dar cu integrare la imperiu.

 9. „Da de integrarea Moldovei in Romania de ce nu vorbeste nimeni?”

  A vorbit ambasadorul SUA la Chisineu: R.Moldova este in gestiunea Federatiei Ruse. Asa a fost intelegerea de la Malta.

 10. Se gønflează măreața cøaliție P$DNL și prin Republica Moldova?

 11. Cum se face ca toate nulitatile care au incasat banii de pomana nefacind nimic, apar din nou in politica romaneasca ? Acum mai nou incep sa se duca la furat si la pacalut oamenii in Republica Moldova toti sarlatanii astia de politicieni romani.De plojnitele astea care nu fac nimic dar toaca banii oamenilor de pomana ,nu prea avem sanse sa scapam .

 12. Boagiu ,Dragu aia de la Banca Nationala a Moldovei si Vasilicaca Danilet. Ce tripleta si-au gasit napastuitii de moldoveni.Cind ii vor zbura cu suturi in penk ,chiar ca nu vor mai vrea sa auda de unirea Moldovei cu Romania !Au sarit saracii basarabeni din lac in put. Nu mai sunt si altii care vor sa le exportam niste ” valori” -gen caCatzu, maCiuca , Ciocolacu , Pinocchio Ponta ,Pruna ,Gusheth,Cszolosz nepotul ” vulpii”,Falca , buldogul ,chiar si JohAnnuSSul? Ii exportam la pachet cu mare drag.

 13. Un parazit al neamului romanesc, o abonata de lux la bugetul de stat!

 14. Romania prostocrata a doctorilor Ciuca, Ciolacu, Iohannis, Rares Bogdan, Virgil Popescu, Costel Alexe, Chirica, Burduja si alti demni urmasi ai Bratienioor, exporta prostocratie peste hotare.

 15. & Din an în an se povestește
  Că ”Zeus” mai banchetuiește,
  La UE și călătorește,
  Nici SPP nu îl păzește,
  Se plimbă pe unde dorește,
  S-arate la cine muncește,
  Cum se trăiește !

 16. După Anca Dragu (din USR=”Uniunea Sovietică Română”) la șefia BN a R. Moldova, acum, iat-o pusă-n cărți la Chișinău și pe expirata (sau… conspirata?) Anca Boagiu. Planul ia avânt. Deocamdată, e in faza de „mașrutizare”.

 17. Ne pleacă creierele, ce ne facem? Pe Băsescu nu-l angajează nimeni? Nici măcar la cramă? Sau e pericol, căci poate goli toate butoaiele într-o noapte?

 18. Vedeti cozile de matura ale Bruxelles-ului? Cand spuneam ca tot partidul USR este un partid satelit, toti sareau pe mine. Uite dovezi!

 19. O, ce veste minunată! Dacă vor fraţii noştri de peste Prut să importe de la noi şi pe Blaga, Berceanu, Videanu, Boc, Flutur, Falcă, Predoiu, Udrea, Macovei, Igaş, Oprea, Boureanu, Prigoană, Anastase şi toată camarila aia de criptosecurişti, îi dăm pe gratis şi vom rămâne veşnic recunoscători! Ba le punem la pachet BONUS şi toate ciucile, ciolacii, ciolanele, ciucii, ciutacii, ciumpalacii, câţii, câcii, cârcii, carcalacii, ciurucii şi ciumaţii! Dar şi bozii, burdujii, bijduvenii, boloşii, bogdanii şi budăii, că avem destui! Şi SUPERBONUS le-o trimitem şi pe Vulpiţa Firea împreună cu Şifonierul! L-am trimite şi pe securistul Petrov, dar nu vrem să le sabotăm industria viticolă, doar nu se face să răspunzi la o faptă bună cu o ticăloşie. Pe deşeul radioactiv Petrov îl trimitem fraţilor noştri din Ucraina la Cernobîl, că au acolo scutul de protecţie contra radiațiilor. Iar pe Nea Nelu, evident la Moscova, că acolo e sufletul lui!

  Mulţumim, fraţi moldoveni!

  🇷🇴 🤝 🇲🇩

 20. Tehnica politicienilor este ca dispar asa peste noapte si nu se mai stie nimic despre ei dupa care dintr-o data ies din vizuina ,dupa ce au hibernat si s-au odihnit suficient ,incepind din nou sa ocupe functii cu bani multi si munca putina.De astia se pare ca nu vom reusii sa scapam niciodata !Asa ca acum dupa ce a inviat din nou madam Anca Boagiu ,asteptam sa invie si celelalte sopirle care disparusera .

 21. Şi-au pus în gând să cucerească rapid Moldova şi îi folosesc pe aceşti netrebnici din România, promovați de trădătoarea Maia şi de progresiştii care o înconjoară…

 22. INCOMPETENTA PROFESIONAL! Ce sa beneficiezi de pe urma sa dpdv profesional? CE si CUM?

 23. Hmmm! Aici n-a mai rămas nimic de furat. Bășiști! La Chișinău adunaaarea!

 24. pe cand traian basescu presedinte?? ciocoii rotesc slugile santajate la putoare. ii ruleaza sa stanga latul abuzului la lege, apoi ii schimba. „nu eram eu cand…”. intre timp romanii au ajuns infractori neprinsi. deschideti bhai ochii de adormiti ce sunteti!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.