Anchetă la Psihiatrie: Pacient găsit spânzurat

Un pacient al Spitalului de Psihiatrie Voila din municipiul Câmpina s-a spânzurat, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 06,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 28 de ani, din comuna Româneşti, s-ar fi spânzurat, în timp ce se afla internat într-o unitate medicală din municipiul Câmpina”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Surse judiciare au precizat că tânărul era internat la Spitalul de Psihiatrie Voila.

Un echipaj medical a efectuat manevre de resuscitare a victimei, fără rezultat.

„Cu ocazia examinării vizuale a cadavrului, nu au fost observate urme de violenţă, în afara urmei specifice din jurul gâtului. Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transport la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, menţionează IJP.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Se spanzura ei, aia sanatosi, d-apoi aia de la Spitalul de Psihiatrie!

 2. Zicea cineva că pe medicamentele, bolunzele mai degrabă, antidepresive scrie că crește riscul de ați pune capăt zilelor. Merită să mori dacă scapi de depresie. Dacă scapi de depresie merită să mori.

 3. Simptomatic pentru Romania libera si democrata post-’90.

 4. IO, DACA as fi Cineva IMPORTANT in STATuu’ Roman, as cere impertiv Ancheta SUPLIMENTARA sa SE vaza, daca SE mai poate;

  – Urme de Ceva Substante NeObisnuite, ca DREACuu’, Ala de n-are Astampar NEAM i-a invatat pe UNii, Rude Dulci cu Dreacuu’ sa dea in ALTii, „Pacienti”, Chipurile, cu acele Substante NeObisnuite …

  – Ar mai FI SI UNDE EM sau InfraSONORE, ca la Lovilutie, in Prima ZI,Joi 21 Decembrie, OREle 12:30, da’ in acele CAZuri, chiar ca NU se mai poate proba NIMIC.
  ASHA as face cu Decedati IN Spitale PSI, mai ales dsaca sunt TINERI …

 5. @Calin
  -i-au gresit tratamentul,
  ESTE VINA MEDICILOR!

  pe unele scrie in prospect „se administraza MAXIM trei saptamani”,
  victimele inghit pastile d-alea CU ANII!!!!!!

  -pana si „banalul” vaccin anti-tetanos:
  a se repta DOAR DUPA 5 ANI!!!!!

 6. Medicatia aia este similara drogurilor. Nu ajuta la nimic. Ba din contra. Reactiile adverse sunt devastatoare. Medicii menghelisti stiu foarte bine, dar doar asa ii pot tine sedati sub control pe respectivii. Este cea mai puternica forma de control si distrugere a fiintei umane. Banii foarte multi pe medicatie statul ii asigura integral. Companiile produc, iar cobaii inghit. Reteta succesului! Covidul e o gluma pe langa psihiatrie. Totul legal cu acte si chiar explicatii rationale! In Romania e instrument de putere si manioulare! Cedo la gunoi, e o impostura!

 7. Noah si eu care am citit titlul asa : ” Ancheta la Patriarhie. pacient gasit spinzurat” .Credeam ca au si pe acolo” pacienti” .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.