Anchetă la spitalul unde a fost operată Kate

Anchetă de amploare la spitalul unde a fost operată prințesa Kate după ce „personalul a încercat să-i acceseze dosarele medicale”.

Spitalul privat în care Kate Middleton a fost operată a refuzat să dezvăluie dacă personalul care ar fi încercat să spargă dosarele medicale ale regalului încă mai lucrează acolo.

Se pare că cel puțin un membru al personalului a încercat să acceseze datele personale ale Prințesei de Wales după intervenția chirurgicală pe abdomen planificată în ianuarie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Situatia medicala a conducatorilor n-ar trebui sa fie publica sau sa se retraga ? Bunul Inexistent alege conducatori bolnavi ? Bine ca este bolnava jos si nu sus, ca-cumnata-sa.

  2. daca dureaza refacerea inseamna ca a avut o interventie ampla, i s-a extirpat ceva, poate chiar a fost un transplant de rinichi. Extirparea se practica in caz de…, alta cauza o extrauterina…daca nu vor sa spuna inseamna ca-i foarte grav si ca ori un noroc o salveaza ori sotisorul iubitor este liber la camile…una fiind adusa chiar de iubitul tata la palat prin sotul care poarta coarne deja de cerb dupa presa rautacioasa. Desi la fel de frumoasa ca si camila lui Charles a reusit sa-l seduca pe printisorul plictisit…asa ca la han…bury a scapat de plictis culegand Rose, stire pro.tv

  3. Spectacol de-o violenta de mahala, ai carui autori, nici mai mult, nici mai putin, decât caizi antropofagi. „Ziaristi” anglo-saxoni de-o trivialitate gretoasa. Fara ei, nici vârâtul scârbos în treaba al fluturasilor de prin spitale/tribunale/închisori într-o intimitate care nu-i priveste. Ritual sacrificial. Furtul moastelor. Iesitul din umbra, prima pagina, pentru comiterea unor crime. „Modelul” de peste Canalul Mânecii si SUA. Aruncatul la gunoi al bunului simt, adica … „lumea civilizata”.

  4. pai ei platesc ptr traiul doamnei – si merita sa li se spuna adevarul. se poate spune adevarul fara sa dai informatii private. dar… trebuie sa vrei sa spui adevarul! motto-ul lor este „never explain, never complain” – si nu „always the truth”, ca voi imi platiti facturile. stai sa vezi la mijlocul lui aprilie cind o sa intre masina de minciuni in functiune.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.