Andone dă verdictul: „E campioană clar”

Antrenorul Ioan Andone, prezent duminică la finala turneului de tenis Ţiriac Open, a declarat că echipa FCSB este campioană în acest an la fotbal pentru că a avut mai multă constanţă decât CFR Cluj, Rapid şi Universitatea Craiova.

„FCSB e campioană clar. Nu mai are cum să se încurce, e clar. Ce să se întâmple, să piardă toate meciurile? Nu cred. E anul lor, au avut mai multă constanţă decât CFR, Rapid şi Craiova. Iar Farul e acolo sus, iar eu o văd pe locul 2 la final. Parcă Gică Hagi şi-a revenit în play-off, pentru că până atunci Farul a fost foarte oscilantă în evoluţii. Şi bravo lui că s-a concentrat pe finalul campionatului”, a spus Andone.

Tehnicianul susţine că în cazul în care Ion Ţiriac ar prelua clubul Dinamo l-ar putea duce în Liga Campionilor, însă nu crede că fostul tenisman se mai aventurează în fotbal la vârsta pe care o are.

„Cu domnul Ion Ţiriac trebuie să ne mândrim că ştie să organizeze astfel de competiţii. Să se organizeze la fotbal aşa ceva? Numai dacă intră domnul Ţiriac în fotbal, atunci da. Dacă vine la Dinamo depinde de dânsul şi de domnul (Mircea) Lucescu. Ştiu că a fost o discuţie atunci. Ar însemna foarte mult să vină (n.r. – la Dinamo). Păi să ne uităm ce a făcut aici. E un om care ştie management sportiv. El preia un club şi îl duce în Liga Campionilor fără probleme. Dar nu cred la vârsta dânsului că se mai aventurează în fotbal”, a precizat Ioan Andone.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. @ Ce opinii aveți despre revenirea la campionatul de fotbal cu 18 echipe și meciuri tur-retur, eventual din toamna acestui an, iar ultimele două clasate din liga întâi să joace meciuri de baraj cu echipele calificate pentru baraj din liga a doua, pentru sezonul 2024-2025 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.