Andrei Anghel, omul „foarte foarte foarte bun” din avionul doborât în Ucraina

Andrei Anghel, studentul româno-canadian care se afla în zborul MH17 doborât în Ucraina, locuia la Ajax, în estul oraşului Toronto.

Andrei Anghel a studiat la Liceul Ajax din Toronto şi la Universitatea Waterloo, din acelaşi oraş, înainate de a veni în România, la UMF Cluj. Tânărul ar fi plecat în vacanţă în Bali, potrivit tatălui său, Sorin Anghel, care a fost citat de ctvnews.ca.

“Toţi cei care l-au cunoscut au spus că Andrei era un om foarte foarte foarte bun, un om foarte foarte foarte bun. Ne va lipsi enorm” (Sorin Anghel)

Anghel senior ar fi declarat presei canadiene că a fost informat despre tragedie de la poliţia regională din Durham.

“Toţi cei care l-au cunoscut au spus că Andrei era un om foarte foarte foarte bun, un om foarte foarte foarte bun. Ne va lipsi enorm”, a mai spus tatăl studentului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Radu Vintila 70 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.