Polițist local, reţinut pentru agresarea sexuală a fiicei concubinei

Un bărbat de 48 de ani din Satu Mare, polițist local, este suspectat că, în ultimii patru ani, a agresat-o sexual pe fiica concubinei sale. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare îl cercetează pentru viol, susţinând că abuzurile asupra fetiţei care acum are 11 ani au început când aceasta avea 7 ani. El susţinuse testarea psihologică anuală la locul de muncă chiar în cursul acestei luni şi trecuse cu bine de acest test.

„În data de 18.12.2023, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au reţinut un bărbat în vârstă de 48 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală cu un minor. Acesta este angajat în cadrul Dispeceratului Poliţiei Locale Satu Mare ca personal neoperativ, efectuând activităţi specifice de dispecerat”.

Angajatul Poliţiei Locale a fost suspendat din funcţie.

„De menţionat este faptul că acesta nu a ridicat suspiciuni la nivelul instituţiei, desfăşurându-şi activitatea profesională în mod corect, fără a fi înregistrat abateri disciplinare. La examenul psihologic anual, efectuat la începutul lunii decembrie a anului curent, a fost declarat apt, nefiind sesizate de către psiholog probleme comportamentale în prezent şi nici în anii anteriori. În urma măsurilor de reţinere luate de organele judiciare, acesta a fost suspendat din funcţie până la finalizarea cercetărilor, urmând să fie luate măsurile legale care se impun. Conducerea Poliţiei Locale agresiune sexuală nu tolerează niciun fel de conduită din partea angajaţilor şi ia măsuri ferme împotriva tuturor celor care încalcă normele legale specifice”, arată sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. Astia din vest s-au iemancipat peste rand. De-aia au vrut sa scape de inapoiatul de Ceausescu.

 2. Astia de la politia locala, dupa ce ca au burta mare, mai au si (editat) mica ! Si, de aia, se pare ca „folosita” doar pe minori … (da’ asta e „floare la ureche”, o chestie „locala”, ca sa zic asa … in Amerlocia cea puritana cica se cotzaiau doi barbati in Congres … bineinteles, find pudici, nu in sedinta de plen …)

 3. inca o „reusita” (dupa cea cu particiarea la detinere, distributie de droguri) marca Poliţiei Locale (in general)

 4. Specializare și policalificare în orice domeniu pentru aceasta entitate! Vor primi și pensii speciale pentru toată perioada de activitate lucrativă.

 5. nefiind sesizate de către psiholog probleme comportamentale

  cica era un zeu rău si avea maimutze pe post de informatori
  dar una nu auzise nimic,
  alta nu vazuse nimic, a 3a nu pomenea nimic de rău.

 6. In lumea civilizata agresiunea sexuala cu baietei se numeste educatie sexuala. Pai atunci sa ne intoarcem in grota si sa traim ca primitivii casatoriti barbati cu femei si copiii sa nu aiba nici pana la varsta de 5 ani ce si cum sa faca. Daca v-a auzi asta papa Francisc, o sa ne dea afara din EU.Astia de la cotidianul sunt sigur platiti de Putin.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.