Angajată a Jandarmeriei, prinsă cu droguri

O femeie jandarm de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei a fost prinsă cu droguri în geantă. Timp de două luni, tânăra a îndeplinit și funcția de purtător de cuvânt al instituției.

Femeia a fost prinsă de polițiști cu mai multe pliculețe de praf alb, despre care se presupune că ar fi cocaină.

„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, în urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere.

Menționăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor.

Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.

Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”, a anunțat Jandarmeria Română într-un comunicat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

11 Comentarii

 1. Este secret de stat faptul ca romanii nu pot fi informati cu nume si prenume cine este martafoaua jandarmerita ? Nici macar nu stim de la ce jandarmerie este martafoaua .Ce pretentie sa mai avem la tinerii frumosi si liberi ,daca personalul din jandarmerie consumma droguri.

 2. cloaca in ministerul de interne e mare…nici nu va inchipuitzi cit e de mare fabrica de escroci cu pistol
  totzi la supt de la stat…subzistentza…si banul adevarat din ‘operatzional’…
  familii intregi…armata, sri, primarii, guvern…sheahte peste shleahte…mediocritatzi cu psitol, specialisti in intimidare, manipulare pshihologica etc..etc
  nic nu vreau sa ma gindesc la cloaca cu BMW-uri si fetze lombroziene si mamaliga intre dintzi
  falsa compasiune si empatie…tot ce vrei
  sa nu mai vorbim de caracter…n-au auzit nicidata de asa ceva
  boala-i grea…si e cronicizata

 3. CINE poate STI cu adevarat CE a fost …
  Este fff usor sa … PENETREZI orice Poseta, Borseta, Masina, Casa a CUIVA si … GATAaaa, „”Fragrantuu’”

  Se cheama ARANJAREA Probelor din Dosare. SE practica in America acum cateva Decenii, cand inca Negrii si Albii se cam incaierau.

  Ghici CINE o facea mai DES, contra CUI.
  Dincolo de Adevarul din acest Caz, ramane ERECTA si … Provocatoare Cestunea :

  CUM poti proba ca TI s-a PUS Ceva Interzis intr-un Spatiu PROPRIU !

  TOATE Cele CE NE scabesc in Romania, „izvorasc si cura’ din Lipsa de TEAMA de Lege, CORECT si TRANSPARENT APLICATA.

  Romania ESTE prabusita sistematic, din INTERIOR, la Incitatiune EXTERNA.
  In Indiferenta Tembela a „AUTORITATILOR”.

 4. Dreptul la imagine ? Imaginea cui ? Sigur n-o dau afara, o ascund cateva luni, pana se uita. Daca-i dau numele, se afla !

 5. Să înțeleag că știrea este că la un control de rutina … colegul polițist de la MAI sa uitat in geanta colegei sale de la jandarmeria …. întrebarea este cum *** mea ? Nici milițienii nu faceau asta …

 6. În cine sa mai ai încredere?
  În armata, jandarmerie, politie, servicii, parlament, președenție, BOR??
  Vreau sa știu!

 7. Doamna Bumbac doar tinea niste droguri pentru prietena dansei. De ce sunteti rai? A pastrat pana si leul folosit la prizare. Ca un tovaras adevarat. Farfuria n-am inteles unde a lasat-o.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.